13 yaşında 3. kitabını yazıyor

Sıla Yurtseven henüz 13 yaşında. İlk kitabını 10 yaşında yazan genç yazar şimdilerde üçüncü kitabını yazıyor.
 
İstanbul'da ikamet eden ve yazlarını Sakarya Kocaali'de bulunan evlerinde geçiren Sıla Yurtseven ilk kitabı olan İhanet'i 10 yaşındayken çıkardı. Konusu Venedik'te geçen kitapta, arkadaşlık ilişkilerine gölge düşen üç arkadaşın hikayesi anlatılıyor.
 
Genç yazar bununla da kalmayıp 12 yaşında ikinci kitabı olan Karanlık- Saklı Gerçek isimli romanını çıkarttı. Kitap kısa sürede çok satanlar arasına girmeyi başardı. 
Küçük yaşında yakaladığı başarı ile kitap fuarlarında imza günleri düzenleyen yazara medya da büyük ilgi gösterdi.
 
Yurtseven, ailesi ve arkadaşlarından da yeteneği hakkında büyük destek gördüğünü bu sayede yazmaya karşı hevesinin de arttığını belirtti.
 
Odasının büyük kısmı kitaplarla dolu olan genç yazar romanlarını yazarken yaşadığı tecrübelerin, okuduğu kitapların ve bulunduğu çevrenin ona ilham verdiğini söyledi. 
 
Sıla Yurtseven şimdilerde ise üçüncü romanını yazıyor.
 
Bu yıl içerisinde bitirmeyi planladığı başka bir roman projesi olduğunu belirten Sıla Yurtseven " Bu projeyi tamamlarken her yıl olduğu gibi yine yazı geçireceğim şahane şehir Sakarya'nın da bana oldukça faydası olacağını düşünüyorum. Temiz havası, engin suları ve insanı büyüleyen yeşilliğiyle Sakarya sadece benim gibi yazarlara değil, herkese ilham verebilecek güzellikte." dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]