Bakkal amcanın darbe tepkisi

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetim kurulu üyeleri yayınladıkları bildiriyle darbe girişimini lanetledi.

Şehrimizdeki bakkal esnafları adına bildirideki görüşler şöyle açıklandı;

“15-16 Temmuz'da Türkiye’de bir kere daha karanlık eller devreye girerek geleceğimizi karartma adına millete rağmen darbeye teşebbüs etmiştir. Gücünü milletten alan bir iktidarın darbeyle devrilmek istenmesini, devletin kurumlarının zaptedilmesini, aziz milletimizin tanklar altında ezilmesini, demokrasinin çiğnenmesini, gazi TBMM’nin bombalanmasını  asla kabul etmiyoruz. Türkiye’yi eski Türkiye sanan bu darbeci zihniyeti ve bu girişimi yapan teröristleri kınıyor, her türlü terörü lanetliyoruz. Bu ülke de darbeleri ve ekonomik krizlerin acısını en çok çeken küçük esnaf, bakkal ve bayiler olarak, acıların, terörün, kriz ve kaosların son bulmasını istiyoruz. Bu kalkışmaya karşı duran kahraman milletimizle birlikte demokrasiden ve milli duruştan yanayız. Cumhuriyetimize ve demokrasiye sonuna kadar sahip çıkacağız.

Birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de atlatacağımıza inanıyoruz. Milletimiz, Cumhurbaşkanımız, devlet kurumlarımız, STK’larımız, tüm siyasi erkimizimiz, seçilmiş milletvekilleri ve basınımız ile bir kaosu daha bertaraf etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin. Kahraman milletimizin cesur duruşuna, şanlı ordumuza, emniyet güçlerimize, TBMM’deki partilerimize ve şehrimizdeki temsilcilerine, mahallelerin bakkal amcası olarak minnettarız. Bu vesile ile şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle aynı mahallede ikamet eden bakkal esnafı olarak ilelebet yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz. Hastanelerde tedavi gören kahraman gazilerimize acil şifalar diliyor, ülkemize ve milletimize geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz. Şimdi daha çok çalışma, daha kararlı adım atma, üretme ve ekonomimize katkıyı sürdürme zamanıdır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. “
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]