Başkan Genç, personelleriyle toplantı yaptı

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Darbe Girişimi Sonrası ilk mesai günü tüm belediye personeli ile dayanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Genç : "Yüce devletimiz kendisine yönelen bu hunhar girişimin başladığı ilk andan itibaren İlçemizde bütün yetkililerle biran olsun sağduyuyu elden bırakmadık.

Gecenin geç saatlerine kadar halk ve emniyet güçleriyle bir arada bulunduk. Demokrasiye inanan herkes Türkiye için bir bütün oldu. Demokrasiye ve geleceğe sahip çıkmak için bizler, memleketimizde şahit olduğumuz, birlik, beraberlik ve dayanışmadan aldığımız güç ve güvenle vatanımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, işlerimizi layıkıyla yaparak ülkemize katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Bu olay milletimizin hür iradesine ve vazgeçilmez değerlerine karşı yapılan büyük ve hain bir saldırırdır. Milletimiz bunu sineye çekmemiş ve olan bitene duyarsız kalmamış ve bu müthiş bir duyarlılıkla omuz omuza demokrasi nöbeti tutmaya başlamış ve yılmadan yorulmadan bu nöbete devam etmektedir. Hepinize bu kutsal mücadelenin bir parçası olduğunuz için teşekkür eder ve mücadelede kenetlenen ellerimizin hiç ayrılmamasını temenni ederim." dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]