Erenler'de terk edilen bina yıkıldı

Erenler Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Belediye sınırları içerisinde bulunan metruk bir bina, vatandaşların şikâyetleri değerlendirilerek yıkıldı.

Metruk binalarda uyuşturucu madde kullanılmasının tespit edilmesi sonrasında Sakarya Valiliğince kurumlara gönderilen 'Ulusal Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı' konulu yazı çerçevesinde Erenler İlçesi Ayrık Sokak'ta bulunan bir bina Erenler Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yıkıldı.

Belediyeden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle; “Sakarya Valiliğince 'Uyuşturucuya Ulaşılabilirliğin Engellemesi' kapsamında metruk yapıların suç işlemek maksatlı kullanıldığı ve zamanla madde bağımlılığı ve alkol bağımlılığı vb. suçların odağı haline geldiği belirtilmiştir. Bölgemizdeki bu tür şikâyetlerin değerlendirilmesi sonrasında Ayrık Sokak'ta metruk bir binanın olduğu tespit edilmiş ve bina sahibinin de binanın yıkılması ile ilgili belediyemize müracaatta bulunduğu görülmüştür. Belediyemiz Fen İşleri ekipleri konu ile ilgili görevlendirilip, metruk binanın yıkımı sağlanmıştır.” denildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]