Ferizli Demokrasi Nöbetine coşkulu katılım

Ferizli Belediyesi tarafından ‘’Demokrasi ve Gerçekler’’ Konulu Konferans düzenlendi. Programa, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Esnaf odaları birliği başkanı Hasan Alişan, Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Tüm ilçe Protokolü, Belediye Meclis üyeleri, STK’lar ve vatandaşlar katıldı.

Ferizli Belediyesi önünden Ferizli meydanına yürüyen Mehteran takımı halkı selamlayarak mehter gösterisi yaptı. Mehteran gösterisinin ardından ilahi Sanatçıları Selman Çelik ve Mustafa Caymaz vatandaşlara ilahi seslendirdiler. Bayraklarla coşan vatandaşlara hitap etmek üzere konuşmacılar sahneye davet edildi. Tüm konuşmacılar sözlerine başlamadan önce Allah’tan Şehitlerimize Rahmet kederli ailelerine sabır, Gazilerimizi de acil şifalar diledi. Ferizli Halkına, Meydanları boş bırakmayıp darbeye karşı dik durdukları için teşekkür ettiler.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk konuşmasında, ‘’Milletin iradesini tekrar millet belirler. Yeni Türkiye üzerinde darbe yapılamayacağını onlara milletçe birlik ve dirlik içerisinde gösterdik.’’ Dedi.

İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan ise konuşmasında, ‘’çok sinsice planlanmış bir kalkışma ile karşı karşıya geldik. Ülkemizin darbelerle devrilemeyeceğini milletçe gösterdik. Programda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç konuşmasında, ‘’Darbeler hakkında bir kitap yazsalar bu darbe girişimini en şerefsiz, en hain darbe girişimi olarak yazarlar. Devleti ele geçirmek için her türlü hileyi yaptılar ama Milletimizin inancına akılları yetmedi.’’ Dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile evet her şey normale döndü, evlerinize dönebilirsiniz diyene kadar bu meydanları boş bırakmayacağız. Ayakta olduğumuz sürece bu teröristlere tekrar kalkışma imkânı vermeyiz. Bunlar bizim şerefli ordumuzun üniformasını ele geçirmiş terörist katillerdir.’’ Dedi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş konuşmasında kalabalığa seslenerek, ‘’Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor. Hepinize 15 Temmuz gecesinden itibaren, Aziz Vatanımıza, Bayrağımıza, milletimize, Milli İradeye, çocuklarımızın geleceğine ve Mazlum dünyanın beklentilerine sahip çıktığınız için çok teşekkür ediyorum. Ölürsem şehit, kalırsam gazi anlayışı ile hainlere bu meydanı bırakmadınız. O teröristlere dünyayı dar edip teslim olmak zorunda bıraktınız. Bu hainler milletimizin Peygamber Ocağı olarak bellediği o mübarek ocağı da kirletmeye kalktılar. İnşallah sizlerin de dua ve desteği ile bu işi sonlandıracağız. Hepinizden Allah Razı olsun,’’ Dedi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu ‘’Darbe ve Gerçekler’’ konulu konferansı sunmak için kürsüye davet edildi. Belediyenin dev ekranından geçmişte yaşanan darbelerin nedenleriyle konu edildiği video vatandaşlara izletildi. Sofuoğlu, liderlik vurgusu yaparak bir ülke için liderlerin öneminden bahsetti. Kendi kaynaklarını kullanan bir Türkiye istemiyorlar diyerek Rusya ile ilişkilerimizin hızlanması ile birlikte darbe girişiminde bulunuldu dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]