Gülen'in asker arkadaşının oğlunun iş yerleri kapatıldı

Hendek'te Fethullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fethullah Gülen'in asker arkadaşının oğlu Nurullah Dinçer'e ait 2 iş yeri mühürlenerek kapatıldı.

Nurullah Dinçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sevgisi ile büyüdüğünü belirterek, kurunun yanında yaşın yanmasına izin verilmemesini istedi.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün elabaşı Fethullah Gülen'in asker arkadaşı Mehmet Dinçer'in oğlu Nurullah Dinçer'e ait Hendek Cumhuriyet Meydanı ve Muammer Sencer Caddesi'nde bulunan telefon bayisi ve bilgisayar mağazası Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek kapatıldı. FETÖ'nün hiçbir zaman yanında olmadığını belirten Nurullah Dinçer, "Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; Cumhurbaşkanım ben yıllar boyu sizin sevginiz, sizin aşkınızla yetiştim. Allah sizden edebiyen razı olsun, Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Ben bu işin içerisinde zerre kadar olmadım. 17 Aralık tarihine kadar siz ne kadar pişmansanız, biz de o kadar pişmanız. 17 Aralık'tan sonra zaten bunların iç yüzünü görünce ben kesinlikle ne onların safına girdim, ne onların tarafını tuttum. Buna şahitlerim var" dedi.

Nurullah Dinçer kurunun yanında yaşın yanmasına izin verilmemesini isteyerek, "Babam Fethullah Gülen'in askerlik arkadaşıdır. Biz 17 Aralık'tan önce Amerika'ya gidecektik onu ziyarete, ama bu olay olunca babam aynen şunu söyledi, 'Oğlum ben onun yanına gidersem o da bana başbakan şöyle yaptı, böyle yaptı dese ben onu nasıl haklı bulacağım. Ben nasıl böyle bir başbakana, böyle helal süt emmiş, Allah ondan edebiyen razı olsun ben onun hakkında nasıl ileri geri konuşurum' dedi ve biz Amerika'ya gitmekten vazgeçtik. Sayın Cumhurbaşkanım kurunun yanında yaşın yanmasına inanıyorum siz hiçbir zaman izin vermezsiniz. Kararı size bırakıyorum. Karar milletindir yapacak bir şey yok. Allah hakkımızda hayırlısın versin" diye konuştu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]