Sakarya Demokrasi Destanı Yazıyor

Calı yayında konuşan Başkan Toçoğlu, “Sakarya Sayın Cumhurbaşkanımıza, seçilmiş hükümete, demokrasiye, insani ve İslami değerlere nasıl sahip çıktığını gösteriyor. Çünkü demokrasinin kıymetini, bir arada yaşamanın kıymetini biliyorlar. Sakarya demokrasi destanı yazıyor. Hainlere karşı direnişimize devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, A Haber Canlı yayınında başarısızlıkla sonuçlanan darbe kalkışmasını değerlendirdi. Darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için kameralar aracılığı ile tüm Türkiye’ye başsağlığı dileklerini ileten Toçoğlu, “Sakarya vatan hainlerinin harekete geçtiği andan itibaren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle direniş gösteriyor. Kent Meydanı ismini taşıyan görmüş olduğunuz bu alanın adı Cuma günü itibariyle Demokrasi Meydanı oldu” diye konuştu.

Her Gün Daha da Büyüyoruz

Başkan Toçoğlu, “Milletimizin seçtiği Sayın Cumhurbaşkanımıza, milletimize hareket eden, silah doğrultan, insanımızı şehit eden bu vatan hainlerini silene kadar buradayız. Demokrasi Meydanı 15 Temmuz gecesi itibariyle her gün daha da kalabalıklaşıyor. Vatandaşlarımız Sayın Cumhurbaşkanımıza, seçilmiş hükümete, demokrasiye, insani ve İslami değerlere nasıl sahip çıktığını gösteriyor. Sakarya’da tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, basın kuruluşları kısacası herkes burada” ifadelerini kullandı.

Sakarya Bir Kardeşlik Coğrafyasıdır

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu değerlendirmelerinin devamında ise şunları söyledi; Cumhurbaşkanımızın tabiriyle Sakarya bir kardeşlik coğrafyasıdır. Sakarya’da ülkemizin hatta dünyanın birçok yerinden vatandaşlarımız kardeşlik içerisinde yaşıyor. Çünkü demokrasinin kıymetini, bir arada yaşamanın kıymetini biliyorlar. Bu yüzden hainlere karşı direnişimize devam edeceğiz. Bu direniş Cumhurbaşkanımız ‘Herşey normale döndü. Evlerinize dönün’’ diyene kadar da devam edecektir.”
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]