Serdivan Belediyesi düğmeye bastı, İlk mühür İnelsan'a

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi sonrası kurmaylarıyla toplandı.

Darbe girişimiyle ilgili değerlendirme yapan Başkan Alemdar, demokrasiye karşı planlanan hain teşebbüsü bir kez daha kınayarak, Serdivan’da FETÖ’yle mücadelede atılacak adımları masaya yatırdı.

İlk mühür İnelsan’a


Serdivan’da paralel yapılanmanın ve FETÖ’nün 15 Temmuz’dan itibaren sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirten Başkan Alemdar, bu kapsamda ilk olarak İnelsan Holding’in yeni inşaatı ile ilgili birimlere incelenmesi talimatı verdi. Yapılan incelemeler sonrası şirketin İstiklal Mahallesi’ndeki inşaatı mühürlendi.

Devletin bekasına kast eden tüm kişi ve kurumlar incelenecek


Konu ile ilgili açıklama yapan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “FETÖ’ye mali destek sağlayan, sempatik unsurlarla FETÖ propagandası yapan, yaşanan darbe girişimini bir kurgu ve tiyatro girişimden ibaret gören, milletin ve devletin bekasına kast eden tüm kişi ve kurumları detaylı bir şekilde incelenmeye devam edeceğiz”  dedi.
Belediyenin Kapısından İçeri Adım Atamayacaklar

Meydanlarda demokrasi nöbetine devam edeceklerini belirten Alemdar, “Bu milletin parasıyla, bu millete ihanet eden tüm kişi ve kurumlara asla ve kata müsaade edilmeyecektir. Belediyemizin içerisinde bu örgüte mensup biriyle iş yapan, işlemlerine yardımcı olan, onlara selam dahi veren bir personel olursa derhal gereği yapılacaktır. Bir kez daha demokrasi nöbetimizde meydanları dolduran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]