TÜRSAB Yedigöller'in kongresine katıldılar

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğine (TÜRSAB) bağlı olarak kurulan Yedigöller Bölgesel Yönetim Kurulu 2’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.  TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy’un da katıldığı kongre sonucunda kurucu ve mevcut başkan Kadir Genç güven tazelerken, yönetime Sakarya'dan Serdar Sarı ve Ali Bakırtaş girdi.

Sakarya'dan 2 önemli isim yönetimde


Türkiye Acenteleri Birliğine bağlı Marmara Bölgesi’nde 5 ili kapsayan Yedigöller Bölgesel Yönetim Kurulu (TÜRSAB), Kocaeli Ticaret Sanayi Odasında Burhan Kasım Meclis Salonu’nda 2’inci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy’un da katıldığı kongreye kurucu ve mevcut başkan Kadir Genç tek aday olarak tek listeyle katıldı. 196 üyesinin tamamının oy kullandığı seçimde kongre sonucunda üyelerinin güvenini tazeleyen mevcut başkan Kadir Genç, 2’inci dönemine resmen başlamış oldu. Güven tazeleyen Başkan Kadir Genç'in yönetim kurulu listesine 2 Sakaryalı iş adamları da yer aldı. Buna göre; Tafi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bakırtaş ile Giba Turizm'den Serdar Sarı TÜRSAB yönetiminde yer alarak Sakarya'yı temsil edecek 2 isim olarak dikkat çekti.

ULUSOY: "Bu bayrağı sizlerin sayesinde her yere taşıyacağız"

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, “Ülkemiz 15 Temmuzda türbülansa girdi. 60 ihtilalini gördüm, yaşadığımız acı olayları biliyorum. 80 ihtilalını de biliyorum. Halka rağmen bu ülkeye hiçbir şey olmaz dedim. Cumhuriyetin temelini Osmanlı İmpratorluğu’ndan gelen alt yapı oluşturmuştur. Biz bunları harmanlayarak büyüdük. Bu ülkeyi birbirine bağlayan bir sektörün temsilcileri olarak seviyenizi yüksek tutun” dedi. Bir genel başkan olarak sizlerden ne arzum olabilir. Çalışmak isteyen herkese kapımız açıktır. Çalışanları tebrik ederiz. Bizim seçime değil, geçime ihtiyacımız var. Bizim amacımız siyasi otoriteye yardımcı olmak. Bu bayrağı sizlerin sayesinde her yerde taşımaya çalışıyoruz. Her zamankinden daha fazla bir olmaya, devlete yardımcı olmaya ihtiyacımız var. Bu ülke kolay kurulmadı. Bunları yapmazsak öbür tarafta hesap veremeyiz. Bizim yaşam biçimimiz demokrasidir. Demokrasimizi kimse ele geçiremeyecek. Yola devam” şeklinde konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]