Ücretsiz İngilizce Kursu'na ne dersiniz?

Sakarya Must English Dil Kursu, İngilizce öğrenmek için tüm mezun ve öğrenci arkadaşları özendirmek ve kurumla tanışmalarına yardımcı olmak için 2016 yaz döneminde sözleşme veya herhangi bir taahhüt olmaksızın Başlangıç Seviyesi (A1) eğitimini ücretsiz vermekte.

Kursiyerleri Oxford Üniversitesi kaynaklarıyla uzman eğitmenlerle maksimum 12 kişilik sınıflarda İngilizce öğrenirken kurumun eğitim odaklı yaklaşımıyla ücret ödemeden tanışma fırsatı elde edecekler.

İngilizce öğrenmekte kararlı tüm adayları bu yaz İngilizceyi Must English’te öğrenmeye bekliyoruz.

İrtibat için 0264 281 68 78 arayabilir veya info@mustenglish.com adresine posta yollayabilirsiniz.

Must English: Yenidoğan Mah, Fabrika Cad, No:18 Adapazarı

Web: www.mustenglish.com

Neden İngilizce Bilmeli?

Üniversite mezunu ve öğrencilerin bir iş ve akademik hayatta başarılı olmaları için İngilizce bilmeleri bir zorunluluk. Beyaz yakalı iş ilanlarının %80 inde adayların İngilizce bilmesi ön şart olarak istenmektedir. Şirketlerin yönetici adaylarında ise İngilizceyi etkin bir şekilde yazılı ve sözlü kullanabiliyor olmak ön koşul durumundadır. Akademik yaşamda ise Yüksek Lisans ve sonrasında Doktora eğitimi için YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) de başarılı olmaları gerekmektedir. Tüm bunlara ek olarak ister öğrenci ister mezun tüm bireylerin iş ve sosyal yaşamlarında tercih edilen ve başarılı bireyler olmaları için İngilizce ve/veya başka bir yabancı dil bilmeleri çok büyük avantaj sağlamaktadır.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]