'%10 barajı ittifak karşısında dayanamayacak'

Saadet Partisi Genel idare kurulu üyesi ve milletvekili adayı ismet Aksoy, 7 Haziran\'daki genel seçimde BBP ile ittifak yapmalarına ilişkin, \'Şimdi bir güven geldi. İnanıyoruz ki \'Bu baraj da patlayacak\' diyorlar ve insanlar elhamdülillah bu birlikteliğe koşuyorlar\'\' dedi.

Sakarya milletvekili adayı da olan Aksoy, Saadet Partisi İl Başkanlığı\'nda düzenlediği basın toplantısında, Türkiye\'nin yeni bir anlayış ve yönetime ihtiyacı olduğunu savundu.

Bu yeni yönetim zihniyetinin Saadet Partisi-BBP ittifakından çıkacağını söyleyen ismet Aksoy, şöyle konuştu: Hiç unutmuyoruz, Refah yol Hükümeti kurulduğu zaman da biz parti olarak Meclis\'teydik. O dönemde problemlerle karşılaştığımız zaman bize en büyük desteği veren, Allah rahmet eylesin Muhsin Yazıcıoğlu ve onun arkadaşları Büyük Birlik Partisi mensuplarıydı. O zaman kendileri bir risk alarak böyle bir tavır sergiledilerse, bugün de yine onun hatırasını yaşatmak isteyen kardeşlerimiz bizimle beraber olarak, \'Şu ülkenin problemlerini çözelim\' diye yola çıkmaya karar verdiler. Cenabı Hak inşallah inanıyorum ki önümüzü açık tutacak. Bu yüzde 10\'luk baraj, bu ittifak karşısında dayanmayacak. Milletimiz bir arayış içerisinde, hep gelip takıldıkları nokta; \'Sizi destekleyeceğiz, size inanıyoruz ve güveniyoruz ama vereceğim oy boşa gidecek diye korkuyorum\' diyorlardı. Şimdi bir güven geldi. İnanıyoruz ki \'Bu baraj da patlayacak\' diyorlar ve insanlar elhamdülillah bu birlikteliğe koşuyorlar."

İsmet Aksoy daha sonra partilileriyle birlikte karasu programı esnaf ziyareti için hareket etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]