15 aydır aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Sakarya’da yaklaşık 15 aydır kayıp olan 19 yaşındaki Mehmet A.\'nın, Adapazarı Çevreyolu Zirai Aletler Sanayi Sitesi\'ndeki boş arsaya gömülü cesedi bulundu. Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü\'ne, 16 Şubat 2014 tarihinde ailesinin kayıp diye başvuruda bulunduğu Mehmet A.\'nın öldürülüp Çevreyolu Zirai Aletler Sitesi yakınlarındaki boş alana gömüldüğüne dair ihbar gelmesi üzerine polis bölgede araştırma yaptı. Köpeklerle boş arazide yapılan ve yaklaşık 3 saat süren arama sonrasında yaklaşık 15 aydır kayıp olduğu belirtilen Mehmet A.\'nın bir metre derinlikte toprağa gömülü olarak cansız bedeni bulundu.

Adli Tıp\'a gönderildi

Talihsiz gencin uzun süre toprakta kaldığı için bozulan cesedi Cumhuriyet savcısının gözetiminde topraktan çıkartılarak ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi. Yapılan ön otopside cesedin bozulması nedeniyle nasıl öldürüldüğü belirlenemezken olayla ilgili olarak polis gencin arkadaşları olduğu belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü\'ne getirilen üç şüphelinin daha önce uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından kayıtları olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sakarya’da, on beş aydır kayıp olan 19 yaşındaki Mehmet Akkol isimli gencin öldürülerek toprağa gömülmesi cinayetinin failleri arkadaşları çıktı. Suçlarını itiraf eden iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya’da, 15 ay önce hakkında kayıp ihbarında bulunulan bir genç için Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Adapazarı Zirai Aletler Sanayi Sitesi arkasında tarlada toprağa gömülü olarak cesedi bulunan 19 yaşındaki Mehmet Akkol'un vahşice öldürülmesi olayı aydınlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları alan ve sokak çalışmalarında, kayıp şahsın iki arkadaşı tarafından öldürülmüş olabileceği ihbarı alınması üzerine kayıp M.A’ın kayıp olmadan önce en son arkadaşları olan M.B. ve N.P. isimli şahıslarla birlikte olduğu, muhtemelen bu şahısların M.A.’yı öldürmüş olduğu düşünülerek yapılan dikkatli ve titiz çalışmalarda olayın doğru olduğu tespit edilmiş şüpheli M.B. ve N.P.’nin ortak arkadaşları olan E.B. isimli şahısla görüşüldüğünde olayı N.P. isimli şahsın olayı kendisine anlattığını N.P’nin yanında da M.B isimli şahsın olabileceğini ve bu şahsında olayı bildiğini beyan etmesi üzerine, şüpheliler M.B. ve N.P. isimli şahıslar hakkında gerekli araştırmalara başlanılmıştı.

Kayıp ihbarının ardından konuyla ilgili alan çalışmalarında Mehmet Akkol’un en son birlikte olduğu iki arkadaşını takibe alan ekipler, M.B. ve N.P. isimli şahısları yaptıkları operasyon neticesinde farklı adreslerde yakaladı. Emniyette sorguları alınan M.B. ve N.P., arkadaşları Mehmet Akkol’u 2014 yılı içerisinde öldürüp gömdüklerini itiraf etti. Konuyla ilgili yakalanan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]