15. MÜSİAD Uluslararası fuarı başlıyor

Dünya ekonomisinin kalbinin atacağı 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu 26-30 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Center’da gerçekleştirilecek.

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu Kongresi (IBF) İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo Center’da 26-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 500 yerli ve yabancı katılımcı firmanın yer alacağı fuara, 102 ülkeden 7 bin yabancı işadamının katılması bekleniyor.

MÜSİAD’ın fuarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak
İstanbul’u dünya ekonomisinin merkezi haline getirecek olan 15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18’inci Uluslararası İş Forumu Kongresi, 26 Kasım Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Fuara bu yıl Sakarya\'dan 11 şirketin katılacağı ifade edildi. Büyük Coşkunlar Proteknik Kimya Sanayi Havai Fişek Oyuncak Sanayi, Taraklı Termal Turizm, İnciler İnşaat Kum Ocağı İşletmeciliği Sanayi, Çakmak Vinç Sanayi, Matplas Plastik Metal Sanayi, Çağdes Ebatlama ve Mobilya Hizmetleri, Riziko İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık, Sakarya Özel Erkek Giyim, STK Makina Gıda Makinaları Sanayi, Seli Kaynak ve Meyve Suları İşletmelri Sanayi ile Okuyan Masa ve Sofra Sanayi Sakarya’dan katılan firmalar arasında yer alacak.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]