151'inci Yıl pastasını kestiler

Ziraat Bankası\'nın 151 kuruluş yıldönümünde konuşan Kaynarca Kaymakam Kemal Şahin, "Ziraat Bankası başta çiftçimiz vatandaşımızı koruyan kollayan bir banka olmuştur" dedi.

Ziraat Bankası 151\'inci yıl pastası kesti

Ziraat Bankası\'nın kuruluşunun 151\'inci yıldönümü Kaynarca  Şubesi\'nde  düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Törene Kaymakam Kemal Şahin, Belediye Başkanı  Zeynur Özel, İlçe Jandarma Komutanı Neşat Güneri, Emniyet Amiri Osman Ulusan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve şube çalışanları katıldı.

Üzerinde, \'Ziraat Bankası 151\'inci Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun\' yazılı pastayı Kaymakam Kemal Şahin, Belediye Başkanı Zeynur Özel ve Şube Müdürü Aydın Köroğlu birlikte kestiler.
Ziraat Bankasının 1862 yılında Memleket Sandıkları adıyla Mithat Paşa tarafından kurulduğunu ifade eden Şube Müdürü Köroğlu, "1881 Tarihinde bankaya dönüştürülmüştür.  Ziraat Bankası bugün 2 buçuk trilyon sermayeli ve hissesinin yüzde yüzü devlete ait bir şirkettir. Ülke çapında 1686 adet şubesi, 5934 ATM cihazı ve 24 bin personeli ile hizmet veriyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Kemal Şahin\'de, "Ziraat Bankamız başta çiftçimiz olmak üzere vatandaşlarımıza yakın olmuş bir bankadır. Halkı sonuna kadar idare eden, kollayan bir bankamız kuruluş yıldönümü hayırlı olsun" dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]