25 mahalleye açık alan spor parkı yapılıyor

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu yaz 25 mahalleye açık alan spor parkı yapıyor. Mahallelerden gelen talep üzerine sayıları arttırılan açık alan spor aletlerinden, büyük küçük herkes faydalanıyor.

Adapazarı Belediyesi yeni çocuk parkları, futbol ve basketbol sahalarının yanında mahallelerde özellikle sağlık açısından büyüklerin ilgi gösterdiği açık alan spor parkları sayılarını arttırıyor. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, mahallelerden gelen talepleri de dikkate alarak hizmet verdiklerini ifade ederek, “ Daha önce belirli mahallelerde yaptığımız açık alan spor aletleri parklarımızın sayılarını arttırıyoruz.Bu yaz 25 mahallemizde açık alan spor parkı çalışması başlattık. Biten ve devam eden çalışmalarımız var. Sağlıklı yaşam için spor hayatımızda önemli bir yer teşkil ediyor. Bu nedenle spor yapmaya fırsat bulamayanlar için kolaylıkla ulaşım sağlayabilecekleri açık alan spor parklarının sayılarını arttırıyoruz. Bu sene başlattığımız 25 adet açık hava spor parkımız şimdiden halkımıza hayırlı olsun.”dedi.

 

Eski parklarda değişim

Yeni parkların yanında eski parkların da bakıma alındığını kaydeden Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nigar Bal,“ Yeni başlattığımız parklarımızın yanında eskiyen çocuk oyun gruplarını da yenileriyle değiştirerek, günün şartlarına ve ihtiyaçlarına göre yeniliyoruz. Tamamen kauçuk zeminden oluşan parklarımızda çocuklarımız artık daha güvenle oynayabiliyor” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]