3.Olağan kongre,Bakan Güllüce'nin katılımıyla gerçekleşti

AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Serdivan Belediyesi Konferans salonunda Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleşti. Bakan Güllüce, “Bizim Yeni Türkiye vizyonumuzu eleştirenler, önce Eski Türkiye’nin hesabını versinler” dedi.

Gerçekleştirilen kongreye, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Sakarya Koordinatörü Osman Boyraz, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz ve Şaban Dişli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve ilçe teşkilat başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Bakan Güllüce’nin salona girmesiyle başlayan kongre de ilk olarak gündem okunarak divan üyeleri seçildi. Devamında ise Serdivan İlçe Başkanı ve aday Osman Çelik ilçe faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek bir açılış konuşması yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Serdivan Belediyesi’nce yapılan hizmetlerin anlatıldığı bir slayt gösteriminin sunulmasının ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz kürsüye çıkarak bir selamlama konuşması yaptı.

Yapılan konuşmalar sonrasında kürsüye çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Eski Türkiye diyoruz ya işte, hepimizin yaşının verdiği gözümüzle gördüğümüz çok böyle geçmişlere gitmeden, birkaç yıl öncesine gittiğimizde, hafızamızı bir seyahat yaptıralım neler vardı. İşte yeni Türkiye neymiş, eski Türkiye neymiş muhalefet söylüyor ya, ben muhalefetin cesaretini de alkışlamak istiyorum. Bu ne cesaret, bu kadar yanlışlar manzumesiyle bir Türkiye bırakacaksınız, sonrada bu kadar konuşabileceksiniz. Bu nasıl bir cesaret diyorum, hayrette ediyorum” dedi.

Bakan Güllüce konuşmasının devamında, “1999 Marmara depreminde buralarda çok oldum ben, İzmit bölgesinde 60-65 gün ceset çıkarttım ben, makineyle enkaz çıkarttım. O günleri iyi bilirim, buralarda benim azıcıkta olsa emeğim de vardır. Şimdi ekonomi ile ilgili öyle daha da çok gerilere gitmeyelim 2001 de ben belediye başkanıydım, hayatımın en acı, en ıstıraplı yılı o yıldır. Sanırsınız ki çok da ballıbörek hayatımız oldu ama hayır biz en alt kültür, en alt eğitim grubunun çocuklarıyız. CHP’liler bize derler ya bunların üstü tezek, ağızları çorba kokar, yalan değil biz fakir çocuklarız hepimiz, bunlarla iftihar ederiz. Değerli başkanım diyor bana minibüsçü amcaya dedim ki beni belediye binasının önüne kadar götür benim param yok. Çocuklar evde aç, bana bir minibüs parası ver 3 tanede ekmek parası ver, dönünceye kadar, 2001 bu. Şimdi konuşuyorlar Yeni Türkiye nasıl oluyormuş, siz Eski Türkiye’nin hesabını verinde ondan sonra bize Yeni Türkiye’yi sorun” diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]