4 bin 200 kursiyerin yıl sonu heyecanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda yıl sonu heyecanı devam ediyor.

Bu kapsamda SAMEK Sapanca kursiyerlerinin hazırladığı program Sapanca Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen’in yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konseriyle başlayan açılış töreninde söz alan SAMEK Sapanca kursiyerlerinden Gülden Bahşi, “Bizler zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmek isteriz. Her gün aynı işler ile uğraşan, günleri birbirinin kopyası olan insanlar için SAMEK merkezleri eşsiz bir fırsattır. Bu fırsatı bize sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise, “Sapanca SAMEK’te 4200 kursiyer 13 branşta becerilerini geliştirdi, kişisel gelişimlerine katkılar sağladı. Kursiyerlerimizin sayısı her dönem artış gösteriyor. İnşallah yeni dönemde yine birbirinden farklı kurslarımızla hemşerilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz. Sergimizin açılmasında büyük emeği olan kursiyerlerimiz ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen, “SAMEK Merkezleri Sakarya için çok önemli bir görev üstleniyor. Bu merkezlerde kursiyerler hem vakitlerini değerlendiriyor hem de şehrin kültür sanat hayatına da önemli katkılar sağlıyor. Sanat insanı iyiye, güzele ve doğruya yönlendirir. SAMEK Merkezleri de hemşerilerimizi iyiye, güzele ve doğruya yönlendiriyor. Şehrimizde gerçekleştirilen kültür sanat faaliyetlerini çok önemsiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de her alanda olduğu gibi kültür sanat alanında da şehrimize katkı sağlamak için çalışacağız” ifadelerini kullandı. İsen’in konuşmasının ardından SAMEK Sapanca kursiyerlerine katılım belgeleri takdim edildi ve Sapanca Yıl sonu Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]