5 kuşak bir arada!

Sakarya’da yaşayan 103 yaşındaki İbrahim Kabil, Almanya’dan Sakarya’ya gelen torununun torunuyla buluştu. Kabil, 5 kuşağın bir araya geldiği buluşmada, torununun torununu kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.

Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesinde 76 yaşındaki kızı Remziye Kabil ile birlikte yaşayan 103 yaşındaki İbrahim Kabil, geçen hafta sonu Almanya’nın Berlin şehrinden Sakarya’ya gelen torunu Safiye Kabil’in 2 aylık torunu Atacan Demirkapılar ile Kirazca Mahallesindeki evinde bir araya geldi. Torununun torunu olan Ata Can Demirkapılar’ı kucağına alan İbrahim Kabil, geçen yıllarda geçirdiği rahatsızlık sonrası kısmi felç geçirirken, konuşmakta ve işitmekte zorluk yaşıyor. Her ne kadar duygularını ifade edemese de iki aylık torununun torunu minik Ata Can’ı kucağına alan İbrahim Kabil’in mutluluğu gözlerine yansıdı.

5 kuşak bir arada
İbrahim Kabil (103), Remziye Kabil (76), Safiye Kabil (53), Ediz Demirkapılar (32) ve Ata Can Demirkapılar’dan oluşan 5 kuşağın buluşması renkli görüntüler oluşturdu. İbrahim Kabil’in kızı Remziye Kabil, ailenin en ufak ferdi olan Ata Can ile babası İbrahim Kabil’i bir arada görmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, özellikle babalarının hâlâ sağ olması ve ona baba demenin büyük mutluluk verdiğini ifade etti.

İbrahim Kabil’in torunu Safiye Kabil ise bu olaya tanıklık etmenin hem kendisi hem de ailesi adına mutluluk verici olduğunu belirterek, yeni doğan torununu çok sevdiğini belirtti. Minik Ata Can’ın babası Ediz Demirkapılar ise 21 -22 yaşındayken böyle bir hissin içine doğduğunu söyleyerek, aradan geçen 10 yıl sonra böyle bir buluşmanın yaşanmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]