"7 Haziran'da zafer elde edeceğiz"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya 58. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, ilçe belediye başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, AK Parti Milletvekili Aday Adayları ile çok sayıda teşkilat mensubu da yer aldı.

Programın açılış konuşmasında söz alan İl Başkanı Fevzi Kılıç, devam eden Genel Seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Üye sayısı ve diğer istatistikleri de partililer ile paylaşan Kılıç, “AK Parti tarihin derinliklerinden gelen bir misyona sahip. AK Parti bir değişim ve dönüşüm partisidir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki; 7 Haziran’da sandıklar sadece Türkiye için açılmayacak. Milletimizin iradesi 7 Haziran’da tüm mazlum coğrafyalar için sandığa yansıyacak. İnşallah 7 güzel insanı 7 Haziran’da Ankara’ya uğurlayacağız. 58. İl Danışma Meclisimizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Altyapı çalışmaları

İl Başkanı Kılıç’ın ardından AK Parti İl Başkanlığı ana kademe, gençlik ve kadın kollarının faaliyet sunumları gerçekleştirildi. Gençlik Kolları Başkanı Demir ve Kadın Kolları Başkanı Hatipoğlu devam eden çalışmalar ile ilgili teşkilat mensuplarına ayrıntılı bilgiler verdi. Programın devamında söz alan AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, ilçede hayata geçirilen altyapı çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar ise, “Serdivan için Yerel Seçimler öncesinde ne söz verdiysek bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sakarya’nın Ankara’daki temsil gücünü arttırmak adına daha fazla çalışmak durumundayız. İnşallah Sakarya’da hedeflediğimiz milletvekili sayısına ulaşacağız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen ak kadrolara da teşekkür ediyoruz. Her zaman olduğu gibi önümüzdeki seçimlerden de alnımız ak, boynumuz dik çıkacağız” ifadelerini kullandı.

"7 Haziran\'da zafer elde edeceğiz"

AK siyasetin kişiler üzerinden değil, ilkeler üzerinden hareket ettiğini anımsatarak konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şu ifadeleri kullandı; “Hamdolsun her zaman hemşerilerimizin karşısına gururla çıktık. Çünkü verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdik; gerçekleştiremeyeceğimiz işler için söz vermekten kaçındık. Bugün geldiğimiz noktada, geleceğin Sakarya’sı hedefiyle dev projeleri hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. İnanıyoruz ki; 7 Haziran’da elde edeceğimiz sonuçlarla Ankara’ya güçlü bir ses vereceğiz. Bugüne kadar oldukça önemli süreçleri sorunsuz atlattık. Parlamentoda çok daha güçlü olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu konudaki hassasiyete Sakarya olarak en büyük desteği sağlamamız gerekiyor. Bu yüzden birlik ve beraberlik içerisinde daha fazla çalışacak; 7 Haziran’da önemli bir zafer daha elde edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

İl Danışma Meclisi Toplantısı’nın son konuşmasını ise AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün gerçekleştirdi. Üstün, “7 Nisan’da açıklanacak listede yer alacak tüm arkadaşlarımıza elimizden gelen desteği vereceğiz. 2023’lü hedeflere daha güçlü bir Sakarya olarak gireceğiz. 7-0 gerçekleşmeyecek bir hedef değil. Bu inanç ve kararlılık ak kadrolarda fazlasıyla mevcut. Kazanma ihtimali olmayanların ne halde olduklarına yakından şahit oluyoruz. İnşallah inandıklarımızdan ödün vermeden, 7 güzel insanı Ankara’ya göndereceğiz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]