A. Sefer Üstün temayül yoklaması öncesi iddalı konuştu

AK Parti Sakarya Milletvekili, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün Milletvekili aday adayları için yapılacak Temayül yoklaması öncesinde iddialı açıklamalar yaptı.

SAKARYA’DA YAPI DEĞİŞİYOR

Milletvekili Üstün “Bu demokratik yarışta Sakarya’mızdan 73 arkadaşımız aday adayı oldu. Pazar günü Sakarya da bir temayül yoklaması yapılacak. Buradan ifade etmem gerekir ki bu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Vatanına Milletine, Bayrağına hizmet etmek isteyenlerin Partisi AK Partidir. Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Üstün Sakarya’da kendisi ile birlikte 2 Milletvekilinin 3 dönem kuralı gereği aday olmadığı belirterek “Sakarya’da mevcut yapının önemli bir kısmı değişiyor. İnşallah yeni dönemde hizmete aşık, uzun süre görev yapacak arkadaşlarımız seçilirler. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

SIRANIN ÖNEMİ YOK


Belirlenecek olan isimlerin çalışacağı kadar listeye giremeyen adaylarında çalışmalara devam edeceğine inandığı ifade eden Ayhan Sefer Üstün “Bu bir demokratik yarıştır. Bu arkadaşlarımızın da bir kısmı listeye girecek, bir kısmı ise doğal olarak giremeyecek. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu bir nasip meselesidir. Listeye giren ya da giremeyen tüm arkadaşlarımız ‘AK Partililik’ şuuruyla çalışmalarına devam edeceklerine inanıyorum” dedi.

AK Parti’de liste sıralamasının önemi olmadığını belirten TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı, Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün “Listenin başında sonunda ya da ortasında olmanın hiçbir önemi yoktur. Bunu yaşayan bilen biri olarak söylüyorum. İlk dönem seçildiğimde 6. sıradan aday oldum. Gördüğünüz üzere 3 dönem vekillik yaptım. Nasip işidir bu. AK Parti Sakarya’da 7. Sıra ile 1. Sıra arasında hiçbir fark yoktur. Her bir arkadaşımız bu bilince sahiptir. O açıdan bizim listemizde sıralamanın öneminin olmadığına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]