Abdulmetin Balkanlı Hoca Ümmed Mescidi'nde sohbet etti

Müceddid Mahmut Efendi hazretlerinin değerli hocalarından Abdulmetin Balkanlı hoca efendi; İsmail Ağa Cemaati'nin Sakarya Vekili Cevat Karadağ hoca efendiyi Ümmed Mescidi’nde ziyaret etti.

İsmail Ağa Cemaati'nin ve Müceddid Mahmut Efendi hazretlerinin tanınmış ve değerli hocalarından Abdulmetin Balkanlı hoca efendi; hafta sonu geldiği Sakarya’da, Ümidimiz Manevi Mutluluk Edeb ve Doğruluk Derneği olarak Ağa Camii karşısı Essen Market üstündeki Ümmed Mescidi’nde cemaatle buluştu. Cemaati'nin Sakarya Vekili Cevat Karadağ hoca efendiyi de ziyaret eden Abdulmetin Balkanlı, Sabah Namazı sonrası cemaate sohbette bulundu.

Şehitler için dua

Sohbetinde, ümmetin birliği ve dirliği için dua eden Abdulmetin Balkanlı hoca efendi; Müslümanların Kuran-ı Kerim ve Resulullah (S.A.V) sünnetlerine uymamız gerektiğini ifade etti. Balkanlı hoca ayrıca ülkemiz içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmasına ve vatan savunmasında, ülkemizin iç kargaşasında asayişi sağlamakla görevli polislerimizin başarısına şehit olanlarına Rahmetler dileyerek dualarda da bulundu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]