Adapazarı'nda asfalt sezonu sona erdi

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 110 kilometrelik asfalt atıldı. Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, 29 mahallede toplam 165 sokağın asfaltlandığını söyledi.

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Temmuz ayında başlatılan asfalt çalışmaları sona erdi. 5 ayda yapılan çalışmalarda 110 kilometrelik asfalt atıldı. Yerel seçimlerin ardından mevcut mahalleler ve özellikle köylerden mahallelere dönüştürülen bölgelerde asfalt çalışması yapan Adapazarı Belediyesi, 2 yılda 150 kilometrelik asfalt attı.

2 yılda 40 mahalle

Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, bu yılki asfalt programında 110 kilometrelik bir asfalt çalışması yaptıklarını ifadede ederek, “ 30 Mart yerel seçimlerinin ardından mahalle sayımızın artmasıyla birlikte bu yıl ağarlıklı olarak ilçe sınırlarımıza yeni bağlanan mahallelerimizde asfalt çalışması yaptık. Yeni bağlanan 54 ORKÖY ve mevcut 27 mahallemizle toplam 83 mahallemiz bulunuyor. Biz hizmet anlamında hepsine aynı mesafede olmaya çalışıyoruz. Yerel seçimler sonrasında iki senede toplam 40 mahallemizde, 150 kilometrelik asfalt çalışması yapmış bulunuyoruz. Bu rakam çok ciddi bir rakam. Sadece tek bir mahallede, 15 sokakta asfalt çalışması yaptığımız yerler var. Son beş ayda toplam 29 mahallede, 165 sokakta asfalt çalışması yaptık. Asfalt çalışmalarımızda gece gündüz demeden çalışarak büyük emek sarf eden tüm  çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]