Adatıp Hastanesi akıllı bina ile hizmet verecek

Sakarya halkına yakışır bir sağlık hizmeti verebilmek adına yola çıkan işadamı Orhan KOCABIYIK, Özel Adatıp Hastanesi’nin hizmet binalarını yenileme çalışmalarını başlattı.

Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Gökhan ÖNER yaptığı açıklamada “Birçok sektörde önemli başarılara imza atmış şirketlerimize, Sakarya’nın ihtiyaçları çerçevesinde sağlığı da kattık. Yönetim Kurulu Başkanımız Orhan KOCABIYIK’ın bugüne kadar yaptığı işler göz önüne alındığında, titizliğini ve hassasiyetlerini de bildiğimiz için, sağlık alanında çok önemli işlere imza atmamız gerektiğinin farkında olarak çalışmalara başladık. Bu anlamda, konusunda deneyimli hekimleri bünyemize katarken, teknolojik altyapı için de, tıbbi cihaz ve donanım yatırımları yapıyoruz.” dedi.

Özel Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan AYDINLAR ise, yeni hastane binası çalışmaları ile ilgili olarak, “Orhan KOCABIYIK, telekomünikasyon, gıda ve hizmet sektörlerinde yapmış olduğu kaliteli işlerle Sakarya halkının sevgisine nail olmuştur. Sağlık konusunda da aynı hassasiyeti ortaya koymak adına, dürüst, ilkeli ve kaliteli sağlık hizmeti için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğinin talimatını bizlere vermiştir. Bu talimat doğrultusunda, gerek yenilenen doktor kadroları, gerekse teknolojik alt yapı yatırımları ve nihayetinde akıllı bina teknolojisi ile inşa edilen hastaneyle Sakarya halkının kendisine olan güvenini boşa çıkarmamayı hedefliyoruz. Bu bağlamda, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Başhekimimiz Dr. Gökhan ÖNER ile birlikte, yeni binanın en kısa sürede faaliyete geçmesi için çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz.” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]