Agora AVM 28 Mayıs'ta açılıyor

Yapımı tamamlanan Agora Alışveriş Merkezi, 28 Mayıs\'ta kapılarını Adapazarı\'nda açıyor. 120\'den fazla mağazasıyla İzmir Agora Alışveriş Merkezi\'nin ardından zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi oluşturacak. 

Adını Anadolu Medeniyetlerinde Antik Çağ\'daki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen Agora\'dan alan merkez, 2013 yılında hayata geçirdiği Agora İzmir Alışveriş Merkezi\'nden bu yana 12 yıldır moda ve eğlence anlayışının en dinamik ve yenilikçi adresi oldu. Grubun 2. AVM’sinin büyük ilgi göreceği ifade ediliyor.

Odak İnşaat Mühendislik, Madencilik San. ve Tic. A.Ş. Yönelim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, 12 yılı aşkın alışveriş merkezi geliştirme ve yönetim tecrübelerini birleştirerek, perakende sektörünün önde gelen, yenilikçi markalarıyla İzmir\'de süregelen iş ortaklığının Adapazarı\'nda da devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Oral, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nin konumuna dikkat çekerken Sakarya\'nın Türkiye\'nin en dinamik şehirlerinden biri olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Retail Türkiye

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]