Ak Parti Hendek İlçe Kongresi'nde aday kim olacak?

Ak Parti Hendek İlçe Kongresi 9 Kasım\'da yapılacak. Kongreye sayılı günler kala Hendek\'te 2 aday gündemdeki yerini koruyor; Ali Kemal Sofu ve Ahmet Kavakçı.

3 Kasım\'da Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Hendek\'te mevcut başkan Ali Kemal Sofu ile yola devam edeceklerini açıklamıştı. Bunun üzerine Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ismi açıklanan Sofu\'yu kabul etmeyeceklerini, 9 delege ile birlikte adaylarının Ahmet Kavakçı olduğunu ilan etmişti.

Yaşanan bu süreç kafalarda soru işareti bıraktı. Ak Parti bugüne kadar yaptığı kongrelerde tek adayla seçimlere katılmış ve bu parti ilkesi haline gelmişti.

Yaşanan gelişmeler üzerine Hendek İlçe Teşkilatı yetkililerinden yapılan açıklamada \'Ali Kemal Sofu\'nun başkan adaylığı Bakanımız Ayşenur İslam ile birlikte tüm milletvekillerimizin bizzat desteği, Sakarya İl Teşkilatı ve Hendek İl Teşkilatı\'nın olumlu görüşleri ve delegelerimizin desteği ile olmuştur. Ali Kemal Sofu partimizin tüm birimlerinin onayladığı bir isimdir.  Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci kendi çabalarıyla bazı delegeler ile birlikte Ahmet Kavakçı\'yı aday gösteriyor. Bu kabul edilemez\' denildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]