"AK Parti Sakarya Teşkilatları gücünü ispat etmiştir"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nda teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Barosu eski Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubunun da yer aldığı programda söz alan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, yeni teşkilat binasında gerçekleştirilen ilk toplantıya katılımlarından dolayı Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

AK Parti Serdivan Teşkilatı ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, “Yeni binanın hem Serdivan hem de Sakaryamız için hayırlı işlerin yapılmasına vesile olacağına inanıyorum. Serdivan, Sakarya siyasetinde önemli bir belirleyiciliği olan ilçemizdir. Gerek teşkilatımız gerek belediyemiz Sakarya’da önemli bir konumdadır. İnşallah teşkilatın bu ilerleyişi artarak devam edecek. Bir teşkilatın gücü, birlik ve beraberliğinden ileri gelir. Her zaman ifade ediyoruz; biz gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz” diye konuştu.

Başkan Zeki Toçoğlu, “Beraberliğimizi AK Parti’nin ilkeleri doğrultusunda geliştirmeye devam edeceğiz. Serdivan Teşkilatı da AK Parti siyasetine uygun olarak çalışmalarına devam edecektir. Bugüne kadar birçok zorlu dönemi geride bıraktık. Hamdolsun gerek teşkilatlar gerekse de belediyeler olarak tüm seçimlerinden daha da güçlenerek çıktık. Milletimizin gücünü daha fazla arkamıza alarak bugünlere geldik. AK Parti Sakarya Teşkilatları gücünü ispat etmiştir. Son olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde belki de bir daha elde edilemeyecek büyük bir başarıya imza atıldı” dedi.

Başarılı belediyelere sahip olduklarına da vurgu yapan Başkan Toçoğlu, “Bugüne kadar hemşerilerimizi sıkıntıya sokabilecek herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. AK Parti ve siyasetini bugünlere başarılar getirdi. Sakarya’nın yükselişini birlik ve beraberlik içerisinde korumamız gerekiyor. AK Parti Teşkilatları basiret ve ferasetiyle hiçbir olumsuzluğa mahal vermez. Bizim için tüm seçimler önemli. Biz bu ülkeyi uzun yıllar yönetmeye, koparılan geçmişi ile buluşturmaya ve dünya ile yarıştırmaya talip insanlarız. Bunun için sürekli iktidar olmalıyız. İktidar olmak için çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda Haziran ayında gerçekleştirilecek Genel Seçimlere değinen Başkan Zeki Toçoğlu, “Daha hızlı ve kolay hareket edebilme yolunda önümüzdeki Genel Seçimler büyük önem taşıyor. Genel Seçimlerde tüm teşkilatlar olarak daha fazla çalışmalıyız. Birçok seçim atlattık, yoğun kampanya dönemlerini geride bıraktık. Ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve diğer tüm teşkilat üyelerimizle Genel Seçimlerde hükümetimiz ve Sakarya’nın imajına olumlu katkılar sunacağız. 7 Şubat’ta İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Sayın Başbakanımız Genel Başkanımız olduktan sonra ilk kez Sakarya’ya gelecek. İnşallah Sayın Başbakanımızı da şehrimizde çok güzel ağırlayacağız” ifadelerini kullandı. Programın devamında Çelik, Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek, yeni ilçe binası ile ilgili bilgiler verdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]