Ak Parti'den Bağlar Mahallesi'ne ziyaret

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı seçimden sonra Bağlar Mahallesi'ni ziyaret etti. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Gençlik kolları üyeleri Bağlar Mahallesi’ ne ziyarette bulundular.

Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile beraber İlçe yönetimi ve gençlik kolları Bağlar Mahallesinde iftardan sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldiler. Bağlar Mahallesi Muhtarı ve mahalleli, Mustafa Ak ve teşkilatına çay ikram etti. Mustafa AK ve teşkilat mensupları Teravih namazına kadar mahalle sakinleriyle sohbet edip, mahalle halkının dertlerini dinlediler.

Teravih namazından sonra tekrar bir araya gelen Mahalle sakinleri ve İlçe teşkilatı seçime ve seçim sonuçlarına ilişkin fikir alışverişi ve değerlendirmelerde bulundular. Mahalle halkı Ak Parti'den beklentilerini ve şikayetlerini dile getirip bunlara çözüm bulunmasını istediler. Konularla ilgileneceğini belirten Başkan Ak misafirperverliğinden dolayı mahalle halkına teşekkür etti. Daha sonra ekip hatıra fotoğrafı çekilip mahalleden ayrıldı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]