Akyazı'da yaz spor okulları açılışı törenle yapıldı

Her yıl Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ve çocukların yaz tatillerini dolu dolu eğlenerek geçirmelerini sağlayan Yaz Spor okullarının açılışı Akyazı Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Yaz Spor Okullarının açılış törenine Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Kasım Aksoy, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi Abdulkadir Yıldırım, Akyazı İlçe gençlik Spor Müdürü Metin Yılmaz, Akyazı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Şenol Çakmak, Akyazı Belediyesi Güreşçisi Adem Altun, Yaz spor okulu Antrenörleri ve öğrencileri ve aileleri katıldı.

Bu Yılda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yüzlerce Akyazılı öğrencimize Futbol Basketbol, Voleybol, Hentbol, Güreş ve Badminton gibi spor dallarında haftanın üç günü olmak üzere yüzlerce çocuk Yaz Spor okullarında spor eğitimi alacak. Güreş branşında ise Dünyaca ünlü milli güreşçimiz Kamil Özdağ ve Akyazı’nın başarılı güreşçisi Adem Altun öğrencilere antrenörlük yapacak. Yaz Spor okulları açılışında öğrencilere açılış konuşmasını yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, “Okullar zamanında çeşitli spor etkinlikleri ve bu tür müsabakalar yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz bu yaz döneminizin dolu dolu geçmesi için sizlere yine her yıl olduğu gibi Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile bir araya gelerek Yaz Spor okullarını ayağınıza kadar getirdik. Bu yıl ki Yaz spor okulu etkinliklerimizde sizlere Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Güreş ve Badminton gibi spor dallarında konusunda uzman antrenörler tarafından spor eğitimleri verilecek. Sizler için hazırlanan Şort, Forma ve çantalarınızı da hocalarınız sizlere dağıtmış ve sizlerde üzerlerinize güzel güzel giymişsiniz hepinize de çok yakışmış şimdiden artık sizler birer sporcusu olmuşsunuz. Şimdi bu formanın hakkını vermek içinde sporu sevecek ve sporu alışkanlık haline getireceksiniz. İlçemiz Sporu seven ve sporcu yetiştirmeyi seven bir yer dolayısı ile sizlerde geleceğin sporcusu olma yolunda ilerlemek istiyorsanız sporu sevmelisiniz. Spora erken yaşlarda başlayarak bu alışkanlığınızı yaşamınız boyunca ilerletmeli ve sizlerde sizden sonraki gelecek nesillerin sağlık nesiler olması için sporu onlara aşılamalısınız. Yaz Spor okullarımız tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Hepsine ayrı ayrı üstün başarılar diliyorum ”dedi.

Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Ali Kasım Aksoy, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik spor Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi Abdulkadir Yıldırım, Akyazı İlçe gençlik Spor Müdürü Metin Yılmaz yaz spor okulu öğrencileri ile tek tek tokalaşarak hal hatır sorarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]