Ali Gaffarlar İstanbul'daydı

Diyarbakır Valiliği ve Hendek Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında, Ankara, Hendek ve İstanbul’u gezen Ali Gaffarlar, Diyarbakır’a uğurlandı.

Şehit Ali Gaffar Okkan Bir Kardeşlik Hikâyesi Projesi kapsamında Diyarbakır’da bulunan “Ali Gaffar” isimli 102 çocuk Hendek Belediyesi’nin misafiri olarak, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın ölüm yıldönümünde Hendek’te anma programına katıldı. İlk defa 2011 yılında Hendek’e gelen Ali Gaffarların bu ikinci ziyareti oldu. 102 Ali Gaffar Ankara’da ziyaretlerde bulunup Anıtkabir’i gezerek Hendek’e döndü. Ali Gaffarlar Hendek’te, Bayraktepe, Selman Dede Mesire Alanı ve Hendek Gençlik Merkezi’ni gezdiler. Ali Gaffarlar, kapalı yüzme havuzu, çocuk eğlence dünyası ve bowling salonunda eğlenerek, 3D Sinema salonunda film izlediler.

Ali Gaffarlar son olarak İstanbul’u gezdi. Ali Gaffarlardan bir grup İstanbul Akvaryum’u gezerken, diğer grup da Marmaray’a binip Dolmabahçe Sarayı’nı gezerek güzel bir gün geçirdi. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Ali Gaffarlar’ı yemekte ağırladı. İstanbul gezisi sonunda Ali Gaffarlar memleketleri Diyarbakır’a uğurlandı. Ali Gaffarlar ve öğretmenleri, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye bu güzel programdan dolayı teşekkür edip, Diyarbakır’a Hendek’ten selam ve sevgi götüreceklerini söyledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]