Amatör maçta olaylar çıktı!

Adapazarı\'nda oynanan Süper Amatör Lig Play-off grubunun son maçında Kalaycıspor-Yeni Hendekspor karşılaşması ev sahibi ekibin galibiyeti ile sona erdi.

Yeni Hendekspor taraftarları taşkınlık çıkarınca taraftarlar ve polis arasında arbede çıktı. Polis taraftarlar sahaya inmemesi için tribünlere biber gazlı müdahalede bulundu. Olaylarda 1 polisin yaralanırken 5 taraftar gözaltına alındı.

Biber gazlı müdahale

Adapazarı\'ndaki Karaman sahasında oynanan Arifiye Kalaycı- Yeni Hendekspor maçını ev sahibi ekip kazanınca konuk Hendekspor taraftarları taşkınlık çıkardı. Sahaya inmek isteyen taraftarlaın gösterdiği tepkiye polis gaz ile müdahale etti. Tribünlerde bulunanlar taraftarlar polisin müdahalesine sert tepki gösterdi. Tribünden dışarı kaçan taraftarlar gurupları polise taş ve sopa atarak karşılık verdi. Atılan taşlardan 1 polis memuru başından yaralanırken 5 taraftar da polis tarafından gözaltına alındı. Saha içinde taraftarları yatıştırmak isteyen birçok futbolcu da gazdan etkilendi.

Taraftarlar ile polis arasındaki gerginlik stad dışında da bir süre sürdü. Olaylar, takviye Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahelesiyle sona erdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]