Arifiye, şampiyonları ağırladı

Arifiye Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü\'nün organize ettiği Spor Şöleni Karate Dünya Şampiyonu Enes Erkan, Güreş Dünya Şampiyonu Ümit Bedel ve Grekomen Güreş Avrupa 3.Yunus Özel’i ağırladı.

Arifiye Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü sporcularının 2013 yılında aldıkları sportif başarıları ödüllendirme adına yapılan organizasyonda sporcular spor branşlarında örnek aldıkları, onlar gibi birer sporcu  ve şampiyon olmak istedikleri Dünya şampiyonlarının ellerinden ödüllerini almanın mutluluğunu yaşadılar.

Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Ak Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Gümüş ve İlçenin diğer protokol üyeleri ve daire amirleri katıldı.

13 branşta yaklaşık 600 sporcu

Programda bir konuşma yapan Halk Eğitim Merekezi Müdürü Orhan Öz; "Şu anda spor kulübümüz 13 branşta yaklaşık 600 sporcuyla faaliyet göstermektedir.
Sporcularımız çalışmanın meyvesini almaya başladılar. Bir çok branşta sporcularımız Türkiye Şampiyonalarında ve Uluslar arası müsabakalarda başarılı sonuçlar almaya başladılar. Bu da bizleri memnun etmektedir.

Bu güzel görüntünün olmasında emeği geçen başta kulüp yönetimimiz olmak üzere tüm antrenörlerimizi kutluyorum. Ayrıca çalışmalarımızda maddi, manevi desteğini esirgemeyen Kaymakamımz Mehmet Ünal, Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu ve diğer kurum müdürlerimize ve bu organizasyonun ve spor çalışmalarımızda  faaliyetlerimizde bizlerin yanında olan değerli İş adamımız Gıyasettin Çetinbaş’a şükranlarımı sunuyorum" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]