Arifiye'de ramazan etkinlikleri sürüyor

Arifiye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek, her yıl düzenlenen Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Arifiye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek, her yıl düzenlenen Ramazan Etkinliklerinin ikincisi 4 Temmuz Cumartesi gecesi Arifiye Kent Meydanında yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde; vatandaşlara pamuk şekeri, şerbet ve macun ikram edildi. Çocuklar, kendileri için kurulan oyun platformlarında doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

İkinci hafta Ramazan Etkinliği; Hayali Seçkin Tiyatrosu tarafından sunulan Hacivat-Karagöz oyunuyla başladı. Çocuklar, Karagöz ve Hacivatı büyük bir ilgi ile izledi. Sonrasında sahne alan ateşbaz ise, her zaman olduğu gibi, bir birinden tehlikeli gösterileri ile izleyicilerden tam not aldı. Grup Mübarek, Türk tasavvuf musikisinden ve eski İstanbul şarkılarından oluşan repertuarı ile büyük beğeni kazandı. Sihirbaz Okan Okay, birbirinden güzel numaraları ile hem büyükleri hem de küçükleri kendine hayran bıraktı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu konuyla ilgili yaptığı, "İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayını bir bayram havasında geçirmek, vatandaşlarımızı kaynaştırmak, küçüklerimize ise unutamayacakları bir anı bırakabilmek için düzenlediğimiz Ramazan Etkinliklerimizin ikincisini, bu akşam vatandaşlarımızın beğenisine sunmanın heyecanı içerisindeyiz. Arifiye'li hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık. Bu yüzden O'nlar için elimizden geldiğince güzel bir organizasyon düzenleyerek, Ramazan ayını bir arada geçirmek istiyoruz. Arifiye'mizde, Ramazan ayı boyunca her hafta Cumartesi geceleri düzenlediğimiz etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]