Artık onlarında bir günü var

Yenikent Devlet Hastanesi Yönetimi nisan ayının üçüncü haftasını İdari Hizmetler Personel Günü olarak kutlama kararı aldı. Geleneksel hale getirilmesi planlanan günün ilk kutlaması yapıldı.

Hastanede görev yapar idari personelin yoğun ilgi gösterdiği programa, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Yenikent Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Adil Murat Akgün, Başhekim yardımcıları Dr. Mehmet Vahapoğlu, Dr. Hasan Büyük, Dr. Ali Naci Atar, İdari ve Mali İşler Müdürü Özkan Okuyucu, Sağlık Bakın Hizmetleri Müdürü Nülifer Kaya katıldı.

İdari hizmetler personeli günü


Genel Sekreter Sağlam, Başhekim Akgün ve hastane yöneticileri idari hizmetlerde çalışan personele çiçek vererek günlerini kutladı. Programın açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Sağlam, hastanelerde en üstten en alta kadar çalışan tüm personelle bir bütün olduklarını ifade ederek “ Bu bütünlük içinde hizmet eden idari personelimizde takdire ve iltifata layıktır. Yenikent Hastanemizin yöneticileri böyle bir eksikliği fark etmiş ve geleneksel hale gelmesini arzulayarak nisan ayının üçüncü haftasını İdari Hizmetler Personeli Günü olarak kutlamaya karar vermiş. İnşallah buradan başlayarak diğer hastanelerimize de örnek olacak şekilde bu günün kutlanır. Başarılı ve güzel çalışmaları gerçekleştiren, gayretli çalışkan, iyi projeler üreten, becerikli insanları takdir etmek, onların yaptıkları işlerin farkında olduğumuzu göstermemiz önemli. ‘Marifet iltifata tabidir’ sözünü büyüklerimiz boşuna söylememiş. Bu vesileyle İdari Hizmetler Personelimizin Gününü kutluyorum.” dedi.

Hastane yönetimi kutladı

Hastane Başhekimi Op. Dr. Adil Murat Akgün de idari kademelerde görev yapan personelin hatırlanması açışından bir eksikliğin farkına vardıklarını belirterek “Doktorlar olarak bizlerin Tıp Bayramı var. Hemşirelerimizin, ebelerimizin, laborantların, teknisyenlerin ve birçok meslek dalının senede bir gün kutladıkları günleri var. Ancak idari hizmetlerde görev yapan personelin hatırlanacağı bir günü yok. Bu eksikliği fark ederek böyle bir günü ilan ettik.” diye konuştu.  

Plaket verildi, pasta kesildi


Konuşmaların ardından Mali İşler Müdürü Özkan Okuyucu hastanede yapılan çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Genel Sekreter Sağlam ve hastane yöneticileri meslekte 30. yılını tamamlayan idari hizmetler personeline başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. Plaket törenin ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Program sonunda hastane yemekhanesinde kutlama pastası kesilerek yemek yenildi. Hastanede çalışan idari hizmetler personeli düzenlenen gün dolayısıyla Genel Sekreter Sağlam ile Başhekim Akgün ve hastane yöneticilerine teşekkür etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]