Aşağıdereköylüler'den Başkan Alemdar'a teşekkür ziyareti

Yaşanan sel felaketi sonrası yaraların sarıldığı ve hayatın normale döndüğü Aşağıdereköy'de mahalle sakinleri Serdivan Belediye başkanı Yusuf Alemdar'ı makamında ziyaret ederek çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Selin yaşandığı günden itibaren Başkan Yusuf Alemdar'ın çalışmaların başında bulunduğunu ve ekiplerin koordine edilerek bölgeye anında müdahale edildiğini belirten Aşağıdereköy mahalle Muhtarı Nevzat Aymaz, "Gerek sel felaketi anında, gerekse selden hemen sonra mahallemizde yaraların sarılmasında, acıların unutulmasında ve mahallemizin daha modern bir görünüm kazanmasında büyük emeği olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

"Son 50 yılın en büyük felaketi"


Aymaz, Serdivan Belediyesi'nin Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve ilçe Kaymakamlığı başta olmak üzere diğer kamu kurumları ile gerçekleştirdiği koordineli çalışma sayesinde Aşağıdereköy'de yaraların çok kısa sürede sarıldığını söyledi. Muhtarı Aymaz, mahalle olarak son 50 yılın en büyük felaketini yaşadıklarını ifade ederek, "Ramazan ayı içerisinde yaşadığımız felakette Sayın Başkanımız bizi bir an olsun yalnız bırakmadı, hep yanımızda oldu. Felaketin hemen ardından mahallemiz temizlendi. Sokaklarımızın tümünün asfaltı yenilendi. Sel mağduru vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderildi. Tüm bunların gerçekleşmesinde nerdeyse 24 saatini bizlere ayıran başkanımıza bir kez daha mahalle sakinleri adına teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da yaşanan felaketin tekrarlanmaması temennisinde bulunarak, "Biz Aşağıdereköy mahallemizde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalıştık. Tek üzüntümüz ise yaşanan felakette bir hemşehrimizi kaybetmek oldu. Sadece bu kaybımızın telafisi yok. Diğer yaşananların üstesinden gelecek gücümüz ise her zaman var. El ele vererek yaraları kısa sürede sarmaya gayret ettik. Yaptığımız iş bizim asli görevimiz. Görevimizi layıkıyla yerine getirebildik ise ne mutlu bize’’ ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]