Atatürk Anadolu Lisesi'nde perşembe günü seçim var

Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi okul ile birliği seçimleri 30 Ekim perşembe günü,  okulun toplantı salonunda yapılacak.

Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Yazıcı, tüm öğrenci velilerin katılımı ile yapılacak olan seçimin okul aile birliği yönetiminin seçileceğini belirtti.

Atatürk Anadolu Lisesi’nde 30 Ekim perşembe günü , okulun toplantı salonunda saat.16.00 da okula ile birliği yeni yönetimini seçecek. Divan Başkanı ve kâtip seçimleri, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması, dünden bugüne Anadolu Atatürk lisesinin sunumu,  okul müdürünün konuşması yapılacak. Ardından yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve yönetim kurlunun faaliyet raporunun müzakeresi yapılacak.

Seçimlerde daha sonra, denetim kurlunun faaliyet raporunun okunması ile denetim kurlunun faaliyet raporunun müzakeresi,  denetim kurulu ve yönetim kurulunun ibrası.2014 ve 2015 yılı eğitim öğretim yılına ait tahmini bütçenin okunması müzakere edilmesi ve oylanması gerçekleştirilecek.

Ardından Yönetim Kuruluna 5 asil 5 yedek seçimi, denetim kuruluna  1 asil 1 yedek seçimleri yapılacak.Yeni seçilecek ve seçilen yönetimine gelir bütçesinden harcama yapma yetkisinin verilmesinin karar bağlanması. İle genel kurul sona erecek.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]