Ateş ailesinin mutlu günü

Yasemin ve Ferhat Ateş çiftinin sevimli afacanları Yiğit Can sünnet oldu.

TÜMSİAD Sakarya Şube Sekreteri Ferhat Ateş ile Ferizli Esnaf Odası Genel Sekreteri Yasemin Ateş çiftinin sevimli afacanları Yiğit Can sünnet oldu.

Ateş ailesi Ferizli Kemalpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde ki hanelerinin bahçesinde; Yiğit Can’ın Sünneti nedeni ile düzenledikleri nezih bir merasimle davetli misafirlerini karşıladılar. Sünnet Cemiyetine; CHP Milletvekili Engin Özkoç, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, Sakarya Muhasebeciler Odası Başkanı Selahattin Çakırsoy, SESOB Genel Sekreteri Oktay Albayrak, Adapazarı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Balaban, Alifuatpaşa Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Duray Ölmez, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, Erenler Belediye Meclis Üyesi Cevdet Koç, TÜMSİAD Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Genç Tümsiad Başkanı Ahmet Yılmaz, Ferizli Esnaf Odası Başkanı Bahattin Paşalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Fazlı Demirci, Zıraat Odası Başkanı Rıdvan Eren, Ferizli Belediye Meclis üyeleri, CHP ve MHP Milletvekili Adayları ile İlçe örgütü temsilcileri katıldı.       

Öğretmeni ile objektifimize poz verirken anne babasını da ihmal etmeyen Yiğit Can, dedesi Fethi Ateş’le çok daha samimi poz vererek resim çektirmeyi unutmadı.

Her an misafirleri ile ilgilenen Ateş ailesi adına Ferhat Ateş, “Evladımızın sünnet merasimine katılarak bizlerin mutluluğunu daha da artıran tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]