Babadağı, Sakaryaspor'un 50. Yıl Marşı'nı dinledi

Sakaryalı pop müzik sanatçısı Akif Yener, Sakaryaspor'un kuruluş yıldönümü nedeniyle yazıp bestelediği "Bu Kalp Seninle Sakaryaspor"adlı 50. Yıl Marşı CD Klibini Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı'na takdim etti.

Emniyet Müdürü sanatçı Akif Yener'i tebrik etti

Sanatçı Akif Yener, bestelediği 50 Yıl Marşı'nın tanıtımı ve takdimi için ziyaretlerine devam ediyor. Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı'nı makamında ziyaret eden sanatçı Akif Yener, marşın hikâyesi, duygularını ve yaptığı sanatsal çalışmaları hakkında geniş bilgi verdi. Çok anlamlı konuların da yer aldığı verimli bir sohbet ortamında Babadağı, Yener'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sakaryaspor için yazdığı anlamlı marş için genç sanatçıyı kutladı ve Sakarya için yaptığı katkıları için teşekkür etti.

Babadağı'nın Sakaryaspor sevgisi

Emniyet Müdürü Babadağı, Sakaryaspor'a olan sevgisini ve ilgisini ifade ederken, her fırstatta maçlara gittiğini, takım ve taraftarlarla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ettiğini dile getirdi. "Sakaryaspor'un kuruluş yıldönümü için yazılan Sakaryaspor 50. Yıl Marşı bestekarı Akif Yener'in, her fırsatta desteklenmesi gerektiğini belirten Babadağı, "Sanatçılar duygusal insanlardır. Onların daha üretken olmalarını sağlamak için önleri açılmalı ve her zaman şehrin dinamikleri tarafından desteklenmeli" diye konuştu.

Akif Yener: "Sanat kazandırır"

Akif Yener, sanata ve sanatçıya desteğin olduğu toplumlarda her anlamda büyük gelişmelerin birbirini takip ettiğini, insanların daha paylaşımcı ve üretkenliğe iten daha güçlü yarınlarda buluşmak temennnisiyle çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Yener ayrıca "Tüm çalışmalarımı destekleyip takip eden sevenlerime, Tatangalar'a, albümde emeği geçen tüm sponsorlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Marş, AKM'de muhteşem bir gala ile tanıtılmıştı

Lige ara verilmeden önce Adapazarı Kültür Sanat Merkezi'nde muhteşem bir gala ile tanıtılan Sakaryaspor 50. Yıl Marşı, bu güzel geceye katılanlarda büyük bir iz bıraktı. Galada büyük bir coşku yaşatan sanatçı Akif Yener, Sakaryalılar'ın ve tüm sporseverlerin takdirini kazandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]