Bakan Ayşenur İslam, Sakarya'da

AK Parti Milletvekili Adayları Koordinasyon Toplantısı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Adayları Mustafa İsen, Recep Hacıeyüpoğlu, Bilgehan Doğru, Recep Uncuoğlu, Ali İnci ve Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İl Gençlik Kollar Başkanı Yusuf Demir ve İl SKM Başkanı Erdoğan Demirci bir araya geldi.

Düzenlenen toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan İslam, AK Parti’nin her zaman olduğu gibi sahada en aktif çalışma yürüten parti olacağını belirtti.
Bakan İslam, “Adaylarımızın açıklanmasının ardından çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Partimizin 13 yıllık iktidarında hayata geçirdiği hizmetleri anlatıyoruz. Hemşerilerimizin taleplerini dinliyoruz. İnşallah AK Parti olarak şehrimizde çok güçlü bir seçim kampanyası geçireceğiz. Adaylarımızın çok güçlü olduğunu biliyoruz. Hemşerilerimizin bizlere teveccühü her zaman çok yüksek olmuştur. İnşallah ak kadrolara duyulan güveni daha da artıracağız. Süreç ile ilgili gerekli planları istişare etmeyi sürdürüyoruz. İnşallah bu seçimlerde de her zamanki gibi sahanın en güçlü, en aktif partisi olacağız” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]