Bakan İslam; "Bizde fren filan yok"

Sakarya’da katıldığı açılış programında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “10 Ağustos’ta biz diyeceğiz ki fren filan yok. Son sürat ilerlemeye devam ediyoruz. On yıllardır fren yapa yapa balataları yaktınız” dedi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı\'nın da destekleriyle eski terminal binasında inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi’nin açılışı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Programa AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte daire müdürleri ve misafirler katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada 10 Ağustos’un Türkiye için çok ciddi bir karar günü olduğunu belirten Bakan İslam, “Aslında hem Türkiye için hem de kendi interlandımız için çok ciddi bir karar günü. Çünkü biz 10 Ağustos’ta şunu söylüyoruz; ‘yolları yaptık, yaptığımız yollarda son sürat ilerliyoruz. Birileri bize diyor ki fren yapmamız lazım. Aman Tayyip beye fren yaptırın. Birileri böyle bir şeyler söylüyor. 10 Ağustos’ta biz diyeceğiz ki ‘Fren filan yok, son sürat ilerlemeye devam ediyoruz. On yıllardır fren yapa yapa balataları yaktınız. Bizde bu yok. Biz hizmete devam edeceğiz, fren filan yok. Çok değerli Başbakanımızı inşallah Cumhurbaşkanlığı köşküne göndereceğiz. Hükümet olarak yaptıklarımızı, bundan sonra devlet olarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.

"
Mazlumların sesi olmamız lazım"

Bütün dünyanın çok kritik bir eşikten geçtiğini ifade eden İslam, “Mazlumların sesi olmamız lazım, mazlumların sözü olmamız lazım, mazlumların sözcüsü olmamız lazım. Bunu olmamamız için dünya elinden geleni yapıyor, biz onlara hayır diyeceğiz. Biz konumumuzdan vazgeçmiyoruz, mazlumlarla olan mesafemizi yaklaştırarak koruyoruz. Biz Türkiye olarak aynı yerdeyiz ve aynı duruşu sergiliyoruz. Bunu söylememiz gerekiyor, bunu söylemenin yolu 10 Ağustos’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı köşke çıkarmaktır. Samimi duygularla ifade ediyorum, siyaset filan yok içinde” diye konuştu.
Konuşmaların ardından engelliler, yaşlılar, çocuklar, gençler ve aileler için sosyal ve eğitsel destek verilecek Sosyal Gelişim Merkezi hizmet binasının açılışı yapıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]