Bakan İslam, "Kimse yolumuza taş koymaya çalışmasın"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Allah\'ın izniyle partimiz, bugüne kadar katıldığı tüm seçimlerde olduğu gibi, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde de büyük bir zafer kazanacaktır. Bu yolda kimse yolumuza taş koymaya, fitne tohumları ekerek başarımızı gölgelemeye muvaffak olamayacaktır" açıklamasında bulundu.

Bakan İslam, yazılı açıklamasında, kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren Türk demokrasi tarihine ivme kazandıran AK Parti Teşkilatının, Genel Başkanından sandık görevlilerine kadar bütün üyeleriyle tam bir uyum içinde millet iradesini, parti içi demokrasiyi ve siyasi ahlakı ön plana alarak ülkeye ve millete hizmet yolunda çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

 "Allah’ın izniyle partimiz, bu güne kadar katıldığı tüm seçimlerde olduğu gibi, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde de büyük bir zafer kazanacaktır" ifadesini kullanan İslam, şunları kaydetti:


"Bu yolda kimse yolumuza taş koymaya, fitne tohumları ekerek başarımızı gölgelemeye muvaffak olamayacaktır. Katıldığımız tüm seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde de ülkemiz ve Sakarya\'mız, demokrasiye  sahip çıkacak, millet iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu, tarihine yakışır bir şekilde gösterecek, özellikle Sakarya\'mızın yedi adayı milletimizle omuz omuza, hep beraber bu yolu tamamlayacaktır.

Partimiz ve teşkilatımızla ilgili olmadık dedikodulara ve birliğimizi bozmaya yönelik iftiralara en güzel cevabı yine milletimiz ve hemşehrilerimiz verecektir. Milletimizin içi rahat olsun. Biz her zaman olduğu gibi biriz, her zaman olduğu gibi birlikte Türkiye\'yiz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün oyunları bozarak, bütün fitne ve kumpaslara karşı dimdik omuz omuza mücadelemizi sürdürerek büyük hedefimize doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. "
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]