Balıkçılar Karadeniz'de erkek cesedi buldu

SAKARYA\'nın Karasu ilçesi\'nde bugün palamut avlamak için Karadeniz\'e açılan balıkçılar, kıyıdan yaklasik 2 mil açıkta üzerinde kıyafet bulunan bir erkek cesedi buldu. Balıkçılar tarafından denizden çıkartılarak sahil güvenliğe teslim edilen ceset DNA için İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi.

Karasu İlçesi\'nde sabah erken saatlerde Palamut avlamak için Karadeniz\'e açılan balıkçılar, Kocaali ilçe sınırları içerisinde sahilden yaklaşık 2 mil açıkta çürümeye yüz tutmuş erkek cesedi buldular.

Üzerinde karışık renkli tişort, parçalanmış şort bulunan cesedi teknelerine alan balıkçılar Sahil Güvenlik Komutanlığı\'na haber verdi. Sahil Güvenlik tarafından alınan ceset Karasu ilçesine Yeni Mahalle\'ye karaya getirerek polise haber verildi. Ancak balıkçıların cesedi buldukları yerin Kocaali ilçesi sınırları içerisinde olması nedeniyle ceset otopsi için ambulansla Kocaali ilçesine gönderilerek Kocaali  İlçe Devlet Hastanesi\'nde otopsiye alındı.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan otopside cesedin uzun süre denizde kalmasından dolayı bir çok uzvu olmayan yüzü tanınmayacak derecede olan üzerinde renkli tişort ve parçalanmış şort bulunan cesedin yaklasık  1-2 aylık olduğu belirtildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'ne bağlı olay yeri ekiplerinin fotoğraflarını çektiği ceset DNA için İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi. Cesedin Karadeniz\'den geçiş yapan gemiden düşen bir yolcuya da ait olabileceği belirtilirken Karasu ve Kocaali ilçelerinde denizde kaybolan bir kişi ihbarı olmadığı da belirlendi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]