Başkan Ak, tüm kademeleri topladı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısını Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Yönetimlerinin katılımıyla Ofis Sanat Merkezinde gerçekleştirdi.

 

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısını bu hafta kongreleri yeni tamamlanan Gençlik ve Kadın Kolları Yönetimlerinin katılımıyla Ofis Sanat Merkezinde gerçekleştirdi.

İlçe Teşkilatının Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kollarının Asil ve Yedek yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kadın Kollarında kongreyle göreve gelen Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol’u, Gençlik Kolları Kongresiyle göreve gelen Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos’u ve yönetim kurulunda yer alan Kadın ve Gençlik kollarından üyeleri tebrik etti.

Başkan Ak “İstikrar için çok çalışacağız”

İlçe Başkanı Mustafa Ak, teşkilatın tüm kademelerinin hazır bulunduğu, yönetim toplantısında yer alan üyelere seçimlere yönelik olarak çalışmaların başladığını hatırlatarak şunları söyledi. Başkan Ak “Adapazarı İlçesi olarak 185 bini aşan seçmenimiz var. Diğer ilçelerimizden daha büyük olmamız bizlerin daha çok çalışması anlamına gelir seçimlere 4 ay gibi bir süre kaldı. Bu süre içerisinde gece- gündüz demeden teşkilatımızın her kademesiyle çalışacağız. Bu süre içerisinde kendi dertlerimizi bir kenara bırakacağız ülkemizin, milletimizin menfaatlerini düşünerek çalışmalarımızı hızlandıracağız.”

 

Her sandığa 3 kişi

Sandık yönetimleri ve seçimler konusuna değinen İlçe Başkanı Mustafa Ak “Geçtiğimiz hafta her yönetim kurulu üyemize sorumlu olduğu mahalleleri açıklamıştık. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız sağ olsunlar işe hızlı başladılar. Mahallelerimizde yönetimlerimizi neredeyse tamamladık. Sandık Yönetimleriyle ilgili çalışmalarımıza başlayacağız. Sandık Yönetimleriyle ilgili olarak; 3 Ana kademe, 3 Gençlik Kollarından ve 3 Kadın Kollarından olmak üzere 9 kişilik Sandık yönetimlerimiz oluşturulacak. Bu sandık yönetimleri içerisinden sandıklarda görev alacak Asil, Yedek, Müşahit ve müşahit yedeği olacak. 2015 Seçimleri ülkemiz için partimiz için çok önemli, önümüzdeki seçimler 2023 Vizyonuna ulaşmamız için büyük bir etken. Bizde bu bilinçle çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” Şeklinde konuştu.

“1071’den bu yana mücadele veriyoruz”

Üye çalışmalarına başlayacaklarını belirten İlçe Başkanı Mustafa Ak “Dünyada hiçbir parti 3 dönemdir oyunu arttırarak iktidar olmamıştır. Bu milletimiz için bir şanstır. 1071’den bu yana mücadele veriyoruz. İstikrarın devam etmesi için üye çalışmalarına rehavete kapılmadan devam etmeliyiz. Birlik olmalıyız. Adapazarı Teşkilatında ve partimizin herhangi bir kademesinde görev alan sizler şanslısınız, kongreler bir sınavdır ama partilerin asıl sınavı seçimlerdir. Bizde bu sınavı birlik ve beraberliğimizle, milletimizi basireti sayesinde çözeceğiz” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]