Başkan Çelik Yine İddialı Konuştu

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve yeni yönetim kurulu üyeleri Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve  Serdivan Belediyesi meclis üyeleri ile Hanedan tesislerinde tanışma toplantısı yaptı.
 
Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çelik yaptığı konuşmada Öncelikle Pakistan’da katledilen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ak Parti’nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinde Serdivan Gençlik kolları başkanı olarak başladığım  görevime üç dönemdir İlçe başkanı olarak devam ediyorum. Yeni yönetimde ciddi kan değişikliği oldu.

Ben hala ilk günkü görev aşkı ve heyecanımı kaybetmiş değilim, yönetime yeni giren arkadaşların da aynı şevk ve heyecanı görevleri boyunca devam ettirmelerini bekliyorum.

Partimizin kurulduğu 2001 tarihinden bugüne 10 seçime girdik ve Allah’a hamdolsun her seçimden oylarımızı arttırarak birinci parti olarak çıktık. Önümüzde 2015 genel seçimleri var ve inanıyorum bu seçimlerden Ak parti  Sakarya’daki 7 vekilliği kazanarak  7 de 7 yapacak. Bunun için,  çalmadık kapı, girilmedik sokak bırakmadan  gece gündüz demeden  çalışmalıyız. Yeni yönetimdeki arkadaşları tekrar tebrik eder başarılar dilerim’’ dedi.

 Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da ‘’ Biz bir aileyiz, ailemize yeni katılan arkadaşları daha iyi tanımak, kaynaşmak amacıyla bu toplantıyı yapıyoruz. Ak Parti büyük bir aile ve  Ak Parti çatısı altındaki herkesin birbirini iyi tanıması ve her konuda birbirine destek olması gerekiyor. Gün kardeşlik, beraberlik günü. Bugün birbirimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Partimizin  her üyesi, sokağında, mahallesinde kısaca çevresinde ideolojisi, düşüncesi her ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızla  diyolog halinde olsun. Onların taleplerini, şikayetlerini, eksik olan hizmetlerimizi bizlere iletmelerini kısaca, o mahalledeki  gözümüz kulağımız olmalarını istiyorum.

2015’te  önemli  bir  seçim  var, önümüzdeki bu süreci iyi değerlendirerek  mevcut başarı çıtamızı daha yukarıya taşımalıyız. Hepinize yeni görevlerinizde başarılar diliyorum’’ dedi.

Ak Parti Serdivan ilçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu’nun konuşmalarının ardından, Serdivan Belediyesi meclis üyeleri ve Ak Parti Serdivan İlçe teşkilatındaki üyelerin tanıtımı yapıldı.


Toplantı yapılan dua ile sona erdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]