Başkan Dişli, yaralanan askeri ziyaret etti

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Diyarbakır’ın Kulp İlçesi’nde HES Baraj emniyetini sağlayan askerlere yönelik saldırıda yaralanan Arifiyeli Uzman Erbaş Emirhan Çınar’ı ziyaret etti.

Diyarbakır’daki Hidroelektrik Santrali’ni korumakla görevli askerler arasında yer alan Emirhan Çınar, PKK’lılar tarafından açılan silahlı saldırıda yaralanarak bir müddet Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gördükten sonra Arifiye’de babaevine getirildi. Çınar’ın PKK’ya karşılık verdiği çatışmada, 1 asker şehit olmuş 3 asker de yaralı olarak kurtarılmıştı.

"Kahramanca savaştı"

Çatışmada yaralanan Emirhan Çınar’ı ziyaret eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Baba Mahmut Çınar’a da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vatanı için kahramanca mücadele veren Çınar’la gurur duyduklarını ifade eden Başkan Dişli,  “Hepimiz sizin vatan savunmasında gösterdiğiniz üstün gayrete minnettarız. Bir an önce iyileşerek sağlığınıza kavuştuğunuzu görmek bizi mutlu etti” diye konuştu. Başkan Dişli, Asker Emirhan’la olduğu kadar Baba Mahmut Çınar’la da büyük gurur duyduklarını ifade etti. Baba Mahmut Çınar, “Oğlum her Türk Askeri gibi görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırken yaralandı. Şükürler olsun sağlığı her gün iyiye gidiyor. Onunla gurur duyuyorum” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]