Başkan İnci: "Sakarya, vergi vermeyi seviyor"

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakarya Defterdarlığı görevine atanan Mustafa Ceylan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakarya’da vergi vermeyi seven bir yapının olduğunu söyleyerek Hendek Belediyesi şirketi olan HİMPAŞ’ın kurumlar arası vergi sıralamasında ilk 100’de olduğunu söyledi. İnci, “Defterdarımızın yeni görevine başlaması nedeniyle, hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve Sakaryalılar ile ilgili düşüncelerimizi aktarıp, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu vesile ile Defterdarımıza yeni görev yerinde başarılar dilerim” dedi.


Defterdar Mustafa Ceyhan’da Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Dünyada en zor şey karşılıksız para ve vergi vermek. Memleketimizin buna ihtiyacı var. İnşallah Sakarya’da güzel hizmetler yapacağız. Sivil toplum kuruluşları, kamu ve yerel yöneticilerle istişare içerisinde olacağız. Sakarya’ya yararlı şeyler katmak için buradayız. Kapımız her zaman açık olacak” diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]