'Başkan mahallende söz sende'nin yeni adresi Köprübaşı

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın birim müdürleri ile birlikte katıldığı ve vatandaşları dinlediği “Başkan Mahallende Söz Sende” programının son durağı durağı Köprübaşı Mahallesi oldu.

Köprübaşı Mahallesi Şehit Tamer Dost Park’ta düzenlenen ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda meclis üyeleri ve mahalle muhtarı da hazır bulundu. Açık havada gerçekleşen programda açılış konuşmasını yapan ve tüm mahalle sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Biz her zaman hemşehrilerimizle birlikte ve iç içe olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu programlarda amacımız tüm hemşehrilerimizle bir araya gelerek sorunları, talepleri hep birlikte yerinde tespit etmek ve çözümü da yine hemşehrilerimizle birlikte bulmak” dedi.

Konuşmasının ardından sözü mahalle sakinlerine bırakan Başkan Yusuf Alemdar, kendisine iletilen ve ağırlıklı olarak ulaşım, çöp ve yağmursuyu sorunlarının dile getirildiği soruları not ederek sonrasında tek tek cevaplandırdı. Ulaşım ile ilgili Büyükşehirle görüştüklerini dile getiren Alemdar, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla ulaşım konusunda görüştük. Kendisi de bu konuyu gündeme aldığını ve yeni kentleşme bölgesinin ihtiyaçlarının en kısa sürede değerlendirileceğini söyledi” dedi.

Yusuf Alemdar ayrıca, yağmur suyu ile ilgili de SASKİ ile koordine içerisinde hareket edildiğini ve proje kısmının tamamlanarak ihale aşamasına gelindiğini söyledi.
Çöp ile ilgili de vatandaşları bilgilendiren Alemdar, gün uygulaması ve poşet sistemine devam edileceğini vurgulayarak, “Burada vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Belirtilen günde ve saatte çöplerimizi çıkartırsak ne çöp sorunu ne de o çöpleri dağıtan sokak hayvanı sorunumuz olur. Bu bakımdan çöp uygulaması konusunda da sizlerden destek istiyorum. Çöplerimizi zamanında çıkartırsak hiçbir sıkıntımız ve sorunumuz kalmayacak” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında Yazlık Bölgesi’nde ziyaretlerde bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de mahalle buluşmasına misafir olarak vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Alemdar’ın söz verdiği Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, aile fertlerinin halen Yazlık’ta oturduğunu ifade ederek, Yazlığın kendisi için çok farklı bir yeri olduğunu söyledi. Doğru, “Yazlık\'ın benim için yeri çok farklı. Ben buraya geldiğimde kendimi yuvama gelmiş gibi hissediyorum. 1993’te buraya geldim, burada evlendim, burada anne oldum ve çok sevdiğim eşimi yine depremde burada kaybettim. Bu sebeple benim için Yazlık’ın anlamı daha bir farklı. Bugün burada gördüğüm ise çok büyük bir aile toplantısı. Ben eminim ki Yusuf Başkanımız iletilen tüm taleplere cevap verecek ve Serdivan’a kazandırdığı hizmetlere yenilerini eklemeye devam edecektir. İnşallah genel seçimlerde de sizlerin teveccühüyle biz de Sakaryamıza en güzel şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]