Başkan Toçoğlu kentin kuzey bölgesini ziyaret etti

Kocaali, Karasu ve Kaynarca’da temaslarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Milletimiz teveccühünü istikrardan, hizmetten yana kullandı. Yerel yöneticiler olarak bu başarıyı taçlandırmak için daha çok çalışmak zorundayız. İnşallah bu dönemde de hemşerilerimizin rızasını alacak hizmetlerimizi hayata geçireceğiz. Tüm ilçeleriyle Yeni Sakarya’yı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından şehrin kuzey bölgesinde bir dizi ziyarette bulundu. Programı kapsamında ilk olarak Kocaali Belediyesi’ni ziyaret eden, belediye başkanlığına yeniden seçilen Kocaali Belediye Başkanı Acar’a tebriklerini ileten Başkan Toçoğlu, tüm şehre aynı heyecanla hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Zeki Toçoğlu, “Kocaali ve tüm şehir sınırları için yerel seçimler öncesinde seçim beyannamemize aldığımız projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu.

"Bu Başarı AK Kadrolarındır"

Programının devamında AK Parti Kocaali İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İlçe Başkanı Burak Ak’a ve teşkilat üyelerine seçim sürecinde gösterdikleri yoğun çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Toçoğlu, “AK Parti çok büyük bir aile. Teşkilatımızın her kademesi zorlu seçim sürecinde hemşerilerimizle bir araya geldi, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmadı. Bu başarı hedefleri olan bir partinin mensupları olarak hepimizin başarısıdır. Gayretli çalışmalarınız için teşekkür ediyoruz. Aynı kararlılıkla standartları yüksek hizmetleri Kocaali’ye kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"Esnafımız En Önemli Paydaşımızdır"

Ziyaret programı kapsamında beraberinde Kocaali Belediyesi Başkanı Ahmet Acar ve SESOB Başkanı Hasan Alişan ile Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Toçoğlu, her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Zeki Toçoğlu, “Esnafımız her zaman yanımızda oldu. Ortak akıl ile esnafımızın talep ve temennilerine kalıcı çözümler getirmeye çalıştık. En önemli paydaşlarımız arasında yer alan esnaf odalarımızla birlikte şehrimiz ve insanımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

"Karasu’ya Yeni Hizmetler Geliyor"

Kocaali’de gerçekleştirdiği programın ardından Karasu’da bir dizi ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilk olarak yeniden Karasu Belediye Başkanı seçilen Mehmet İspiroğlu’nu tebrik etti. İspiroğlu’na yeni dönem için başarı temennilerini  ileten Başkan Toçoğlu, şehrin her bölgesinde olduğu gibi Karasu’da da yeni yatırımların hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Programının devamında AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, İlçe Başkanı İshak Sarı ve teşkilat üyelerine teşekkür etti. Başkan Zeki Toçoğlu, “Gençlik kolları, kadın kolları ve teşkilatımızın tüm kademeleri bizlerin en büyük destekçileri oldu. Allah AK Partinin tüm neferlerinden razı olsun” şeklinde konuştu.

"Hizmet Bizim İşimiz"

Ziyaret programına Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek devam eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Hemşerilerimiz hizmet üreten anlayışın temsilcisi olan bizlere teveccüh gösterdi. Bu güçlü  destek Sakarya’mızı kendi enerjisini üreten şehir haline getirdi, kültür sanat yatırımları şehrimizin Anadolu kültür sanat başkenti olarak anılmasını sağladı. Her zaman ifade ettik, ‘Hizmet etmek bizim işimizdir’. Yeni dönemde de şehrimizin dokusunu oluşturan tüm kurum ve kuruluşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]