Başkan Toçoğlu, Sakaryaspor idmanında

Yıllık izne çıkan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Sakarya’ya döner dönmez ayağının tozuyla Rüstemler Tesisleri’nde sezon hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor’un idmanını izledi. Teknik heyetle kısa süreli sohbet eden Toçoğlu, Kulüp Başkanı Aydın’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Rüstemler Tesisleri’nde sezon hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor’un akşam idmanına katıldı. Yıllık izne çıkan Başkan Toçoğlu Sakarya’ya döner dönmez ilk iş olarak Sakaryaspor’dan alacağı olan sporcular ve yeni sezon transferleri için yürütülen çalışmalar hakkında Sakaryaspor Kulüp yönetiminden bilgi aldı.

Rüstemler Tesisleri’nde Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan, Aydın ile bir süre antrenmanı izleyen Başkan Zeki Toçoğlu, daha sonra teknik direktör Ercüment Coşkundere ve alt yapı antrenörü Tamer İlaçan’la kısa süreli bir görüşme gerçekleştirdi. Teknik heyet ve sporculara başarı dileyen Başkan Toçoğlu, daha sonra Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve Sakaryaspor Kulüp Başkan Vekili Fevzi Kılıç ile kulüpten alacakları olan sporcuların dosya işlemleri hakkında detaylı bilgi aldı. Kulüp Başkan Aydın, transfer çalışmaları hakkında da gerekli bilgilerin Başkan Toçoğlu’na verildiğini ifade etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]