Başkan Toçoğlu'ndan SAÜ'yü kazananlara mesaj

Yeni eğitim döneminde Sakarya Üniversite’ni tercih eden öğrencilere hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Toçoğlu, “Sakarya sizin ikinci evinizdir. İnşallah Sakarya’da yaşamanın ve okumanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Rabbim eğitim hayatınızı başarılı kılsın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni eğitim ve öğretim döneminde Sakarya’da eğitim görecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Sakarya Üniversitesi’ni bu yıl 14 bin 760 yeni öğrencinin tercih ettiğini ifade eden Toçoğlu, “Yeni eğitim dönemi kapsamında üniversitemizde kayıtlar başladı. Hızla gelişen ve evrensel normlara göre kendini yenileyen Üniversitemizde bu yıl 248 farklı bölüm olmakla birlikte 14 bin 760 yeni öğrencimiz SAÜ’yü tercih etti” diye konuştu.

Sakarya Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenci sayısının 77 bine yaklaştığını da belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’yı, Sakarya Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerimizi kutluyoruz, hayırlı olsun. Tüm öğrencilerimize şehrimize hoş geldiniz diyoruz. Sakarya Üniversitesi her yıl daha da güçleniyor. SAÜ, gerek teknik bölümleri gerekse sosyal bölümleriyle her geçen gün saygınlığını arttıran bir üniversite” şeklinde konuştu.

Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler ve aileleri için de açıklamalarda bulunan Toçoğlu, “Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimize sesleniyoruz: Sakarya sizin ikinci evinizdir. İnşallah Sakarya’da yaşamanın ve okumanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Rabbim eğitim hayatınızı başarılı kılsın. Ayrıca ailelere de sesleniyoruz: Çocuklarınız, çocuklarımızdır. Her bir öğrencimiz bize emanettir. Ailelerin gözü arkada kalmasın. Huzurun, kardeşliğin ve dayanışmanın şehri Sakarya, çocuklarınızın yaşamaktan mutlu olduğu bir şehir olarak sizin de huzurlu olmanızı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]