Başkan Yılmazer Basketbolcu Kerem Özkan'ı misafir etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı oyuncusu Kerem Özkan Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’in misafiri oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı oyuncularından Sapancalı Kerem Özkan, ailesi ile birlikte Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti. Sapanca Belediyesi’nin sporun her branşını toplumda yaygınlaştırmak için düzenlediği sportif etkinlikleri her fırsatta medyadan takip ettiğini ifade eden basketbolcu Özkan, basketbol sporu konusunda Sapancalı gençlere her zaman yardımcı olacağının sözünü verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’nın Sakaryalı tek sporcusu Kerem Özkan’ın ailesi ile birlikte misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Yılmazer, Kerem Özkan’ın takımının en önemli sporcularından biri olması nedeniyle de ayrıca gurur duyduğunu vurguladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’nın Türkiye Spor Toto Basketbol Ligi’ne yükseleceğine yürekten inandığını sözlerine ekleyen Başkan Yılmazer, basketbolcu Kerem Özkan’a üstün başarılar diledi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]